Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuwe collectie sluit perfect aan bij de huidige woontrends

Nieuwe collectie sluit perfect aan bij de huidige woontrends

Deurkrukken en accessoires voor elk interieur

Na de lancering van de populaire Living Black collectie komt Intersteel nu met een nieuwe lijn deurkrukken en accessoires: de Living White collectie. Met haar natuurlijke en rustige tinten, zoals beige en bruin met hier en daar een fel accent, past de onlangs gepresenteerde collectie prima in de huidige woontrends. Wit is immers een tijdloze kleur die prima combineert met iedere andere kleur in het interieur. Het creëert niet alleen rust en licht, maar verfrist ook de uitstraling van de woning.

De nieuwe collectie deurkrukken telt vier modellen: de Minos, Hera, Bastian en Bjorn. Waar de hoekig gevormde Minos en Hera op een vierkant rozet worden geleverd, kenmerken de Bastian en Bjorn zich door ronde contouren met een bijpassend rond rozet. Alle rozetten zijn voorzien van nokken, waardoor ze beter op hun plek worden gehouden. Daarnaast zijn ze uitgerust met een veer. Deze zorgt ervoor dat de deurkruk na gebruik weer terugveert naar de oorspronkelijke horizontale positie.

Accessoires

De deurkrukken zijn prima te combineren met diverse andere producten en accessoires. Hierbij kan onder meer worden gedacht aan rozetten met een sleutelgat, een profielcilindergat of een toilet-/badkamersluiting. Daarnaast vormen de deurkrukken een perfecte twee-eenheid met woningbouwsloten die zijn voorzien van een witte voorplaat. Met als resultaten uniformiteit en een verfrissende uitstraling van de deur.

Intersteel

Deurkruk Bastian wit.

 

“We zijn trots op deze nieuwe collectie”, zegt marketing & communication coordinator Ilona Keen namens Intersteel. “De vier nieuwe modellen sluiten niet alleen helemaal aan bij de laatste trends op het gebied van interieurstyling, ze bieden tegelijk iedereen de mogelijkheid om elke ruimte in een woning tot in detail te perfectioneren.”

De adviesprijs voor alle modellen deurkrukken uit de Living White serie bedraagt euro 31,80 incl. BTW. Ze zijn gemaakt van zamac en voorzien van een witte zijdeglans coating die prima met een zachte droge doek gereinigd kan worden.

Slimme combinatie

Als fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires verstaat het vanuit Rhenen opererende Intersteel de kunst om moderne technologieën te koppelen aan elegant design.

Intersteel

Deurkruk Bjorn wit.

 

“Voor elke woonstijl bieden we wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek en vintage & retro. De lijnen, die zowel in eigen beheer als in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieurgerelateerde producten worden ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen gezicht en een fraaie afwerking. Een finishing touch die velen misschien niet opvalt, maar telkens weer sfeerondersteunend aanwezig is.” 

Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details