Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Vanaf nu is er de SKG-certificering voor Italiaans hefschuifsysteem

Vanaf nu is er de SKG-certificering voor Italiaans hefschuifsysteem

Standaard sloten en sluitpunten zijn perfect geschikt om een gecertificeerde inbraakwerendheid te garanderen

Het hefschuif-systeem LUCE , volledig geproduceerd in Italië, maakt het mogelijk om deuren en ramen/kozijnen van aanzienlijke omvang en gewicht te realiseren. Dit complete assortiment aan accessoires voor het creëren van veilige en gebruiksvriendelijke hefschuif-elementen omvat een uitgebreid assortiment aan sloten, verlengstukken, adapterblokken en waardevolle aanvullende componenten zoals alarmsensoren.

Het gaat om twee soorten loopwagens, traditionele en smalle (voor smallere profielgroeven), beide met een bijzonder robuuste draagstructuur om een gecertificeerd draagvermogen tot 440 kg mogelijk te maken. De sloten, verkrijgbaar in twee doornmaten en in verschillende lengtes, zijn geschikt voor het gebruik van  een eurocilinder en voorzien van een stevige, volledig gesloten zamak kast. De voorplaat, in zilver geanodiseerd aluminium, bevat de twee standaard vergrendelingspunten en de voorinstelling voor een extra derde sluitpunt. De stalen sluitplaten zijn zo gevormd dat ze het sluiten van de vleugel vergemakkelijken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en ook in de versie met dubbele sluitstand met ventilatiefunctie.

Luce is getest volgens de norm UNI EN 13126-16:2008, en de corrosiebestendigheidstest is doorstaan in weerstandsklasse 5, gelijk aan 480 uur. De hefschuif-configuratie met drie sluitpunten is onlangs bij het SKG-IKOB instituut gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2 met twee sterren volgens de Nederlandse normen BRL 3104 en NEN 5089, en de europese norm EN 1627. Er is geen extra kit nodig om deze SKG-gecertificeerde configuratie te maken: een standaard slot en sluitpunten zijn ruim voldoende om de gecertificeerde inbraakwerendheid te garanderen!

De Prisma handgreep verrijkt het LUCE gamma, waarin de elegantie van het Olimpo design gecombineerd wordt met de precisie van de bevestiging door metrische schroeven en de mogelijkheid om extra zelftappende schroeven te gebruiken ter versteviging. Prisma is beschikbaar in verschillende versies en combinaties, om de aanpassing te vergemakkelijken aan de variabele afmetingen van vleugelprofielen.

Ontdek op de FAPIM App en in de online catalogus de hefschuifconfigurator: van de keuze van de profielen en afwerkingen tot de uiteindelijke product-samenvatting in slechts enkele klikken!    

Het ideale systeem, steeds performanter
Het FAPIM hefschuifsysteem wordt volledig in Italië geproduceerd. Het is stevig en betrouwbaar en maakt het mogelijk om hefschuifdeuren en ramen van aanzienlijke omvang en gewicht te maken. Met een steeds completer en performanter gamma is LUCE ideaal voor het creëren van veilige, gebruiksvriendelijke en geraffineerd ontworpen elementen in elk type profiel.

LUCE is niet alleen getest volgens de norm UNI EN 13126-16:2008 en voor corrosiebestendigheid volgens weerstandsklasse 5, maar heeft ook het SKG-keurmerk met twee sterren verkregen (weerstandsklassse 2). Deze volgens de normen NEN 5096 en EN 1627 gecertificeerde configuratie kan zonder extra versterkingskit worden overgenomen: standaard sloten en sluitpunten zijn perfect geschikt om een gecertificeerde inbraakwerendheid
te garanderen!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details