Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuwsoverzicht KUFA 2019

Nieuwsoverzicht KUFA 2019

Zoals altijd in het laatste nummer van het jaar van uw vakblad Profiel presenteren we het nieuwsoverzicht van de firma Kufa Raam­systemen. Een terugblik op het jaar 2019!


JANUARI/FEBRUARI 2019

Uitreiking tweede Preferred Supplier Of The Year Award

Gealan valt in de prijzen

Op de Bouwbeurs in Utrecht ontving de firma Gealan tijdens een feestelijke bijeenkomst de Preferred Supplier Of The Year Award uit handen van Henk Weber, directeur van Kufa Raamsystemen.

Het was de tweede keer dat de beker en het bijbehorende certificaat werden uitgereikt. Een jaar eerder (2018) had KUFA het initiatief genomen voor deze bijzondere Award. Gealan was voor de uitreiking met een uitgebreide delegatie naar Utrecht gekomen. Zelfs ook CEO Ivica Maurovic was erbij! “Gealan heeft bewezen met een jonge frisse directie open te staan voor innovatie en zichtbaar oog te hebben voor een verwerker zoals wij: ook wij konden daardoor verder groeien en excelleren”, zegt Henk Weber. “Het is een partij waar we graag mee samenwerken. Daarom was het bijna logisch dat deze tweede Preferred Supplier of the Year Award naar Gealan ging!”   


MAART T/M MEI 2019

‘Acrylcolor kozijnen worden komende jaren een hot topic’

Gerard Kruis van Power to Create Europe uit Oosterwolde en Kufa Raamsystemen uit IJmuiden vertellen in april 2019 aan de redactie van vakblad Profiel dat ze intussen een jaar samenwerken. Gerard:  “Ik zocht een partij – een leverancier – die ook het belang van mijn afspraken erkent en iemand die begrijpt wat de knelpunten en uitdagingen zijn van mijn planningen.”

Gerard Kruis.

 

“Het eerste project dat ik met de kozijnen van Kufa Raamsystemen heb opgeleverd was een project in Groningen, een prachtig appartementencomplex in de Molukkenstraat. Daar zijn de eerste kozijnen uit de S9000.NL serie in acrylcolor geleverd. Het maakte dit nieuwbouwproject zeer succesvol.”

Gerard vermoedt dat de acrylcolor kozijnen in de komende jaren een ‘hot topic’ worden. “Voor mij als uitvoerend en meewerkend consultant is het daarom belangrijk dat ik met partijen kan samenwerken die begrijpen hoe je een positieve impuls kunt geven aan de look and feel van de woningbouw in Nederland en daarmee de prikkelende creativiteit van architecten beloont.”    


Zomer 2019

Dat Realwood folie® in Nederland een ongekende groei doormaakt, hoeven we waarschijnlijk niet meer te vertellen. Het grootste voordeel is voor iedereen evident: Realwood folie® kan worden gezien als een houtnerffolie die nóg meer op hout lijkt dan de traditionele houtnerffolies. Realwood® heeft de echte houtvlam, terwijl de traditionele houtnerffolies putjes hebben. De markt ontdekt deze folie steeds meer waardoor er een nieuw vliegwiel in de markt is ontstaan. En, in ieder geval nieuw bewustzijn.  


NAJAAR 2019

Populariteit groeit

Maar liefst 10 Realwood kleuren in de collectie

KUFA vertelt dat in 2019 intussen al meer dan 80% van KUFA raamkozijnen wordt geleverd met houtnerffolie.

Nu maar liefst 10 Realwoord folies®.

 

“De populariteit verder is toegenomen sinds we niet alleen enkel HVL® in ons assortiment hebben, maar ook de dubbele HVL® verbinding. De Realwood folies® zijn een groot succes. Er is veel vraag naar”, zegt Henk Weber in Profiel nummer 5 van dit jaar.“ “We gaan in de samenstelling van onze collectie uiteraard niet over één nacht ijs: alleen kwalitatief hoogwaardige houtnerffolies komen in de verkoop. En, we geven er 10 jaar garantie op. Mede daarom geloven wij zéér in de toekomst van dit product. Sinds april van dit jaar telt de gehele collectie maar liefst 10 Realwood folies®.”


Vooruitblik op 2020

In het jaar 2020 zal Kufa Raamsystemen komen met dé nieuwe innovatie in de branche t.w. de  RENOs9000® – renovatie kozijn.  “We zullen er in de volgende edities van Profiel meer over gaan vertellen!”   

De innovatie van 2020… De spanning stijgt!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details