Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Online bestelsysteem biedt kozijnindustrie online nog meer inzicht en grip
Hoogwaardige dorpel voor houten schuifdeuren.

Online bestelsysteem biedt kozijnindustrie online nog meer inzicht en grip

De Zelhemse producent van dorpels, glas-aanslagprofielen en dichtingsprofielen voor houten en kunststof kozijnen mag zich dan ook een bijzondere marktspeler noemen. De recente introductie van een online bestelsysteem voor fabrikanten van houten en kunststof kozijnen is hier een tekenend voorbeeld van. “We kunnen onze opdrachtgevers nu nóg sneller, nauwkeuriger en efficiënter bedienen”, zegt commercieel technisch adviseur Thomas de Jong.

De innovatieve en klantgerichte visie van Venster Techniek vertaalt zich in voordelen voor de opdrachtgever én eindgebruiker. “Door goed te luisteren naar onze klant en zijn behoeften nauwkeurig in kaart te brengen, komen we samen tot het beoogde eindresultaat”, zegt De Jong. 

Het online bestelsysteem.

Vier zekerheden

De ontwikkeling van het bestelsysteem is voortgekomen uit ‘de vier zekerheden’ van Venster Techniek. Kennis en inzicht in het proces van de klant vormen voor het bedrijf de basis. Of de vraag nu betrekking heeft op kunststof of hout, altijd wordt de best passende oplossing bedacht. Duurzaam van karakter, uitvoerig in de praktijk getest en met eigen transportmiddelen altijd supersnel op de verwerkings- of projectlocatie geleverd. “Dankzij onze geavanceerde productiefaciliteiten kunnen we al onze producten op maat maken”, aldus De Jong. 

Thomas de Jong, commercieel technisch adviseur.

Meer grip en overzicht

Na de introductie van een online bestelsysteem voor kunststof kozijnen lanceerde Venster Techniek vervolgens een soortgelijke orderomgeving voor houten kozijnen. “Ons aanbod van houten kozijnen is enorm divers en de bestelmogelijkheden zijn talrijk”, vertelt De Jong. “Opgeteld bij de behoefte van de klant om houten dorpels te voorzien van een eigen detaillering voorziet dit digitale portaal dan ook in een duidelijke behoefte.” 

In het nieuwe systeem logt de klant via de site van Venster Techniek in en geeft aansluitend de maatvoering en gewenste dorpeldetailleringen aan. Tegelijk wordt duidelijk wanneer de geplaatste order wordt geleverd. 

“Op termijn is het de bedoeling om het systeem te koppelen met het werkvoorbereidingspakket van de klant, zodat hij met één druk op de knop bij ons kan bestellen. Daarop zal de komende tijd onze focus liggen.” 


De vier zekerheden van Venster Techniek

Klantspecifieke oplossing

Venster Techniek gelooft niet in ‘One Size Fits All’. We denken graag mee met afwijkende, specifieke wensen en eisen in de gehele bouwkolom. Onze diepe kennis van product en proces bij onze opdrachtgevers is hiervoor de basis. 

Op tijd geleverd

Onze just in time levertijd is prettig sneller. Door een strakke controle over ons interne proces en met logistiek in eigen hand maken we elke afspraak waar. De spoedlevering tegen meerprijs staat niet in ons woordenboek. We zeggen nooit ‘nee’ maar liever ‘ja, en’. 

Optimaal afgestemd op productie en montageproces van de klant

Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Met als onderscheid een snellere, betere productie bij onze klanten. En een betere montage op de bouw. Da’s wel zo LEAN. 

Alles voor een optimaal woongenot

We zijn pas blij als onze organisatie, producten en service bijdragen aan een blije opdrachtgever en bewoner. Bij problemen – ook na oplevering – denken we in oplossingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details