Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Opvallende innovatieve technische doorbraak gaat markt definitief veranderen 
Schuin kozijn op basis van het RenoS9000® profiel.

Opvallende innovatieve technische doorbraak gaat markt definitief veranderen 

‘Complete gevelrenovatie in één identieke technische lijn en stijl wordt vanaf nu de standaard’

Het bredere – en complete – gamma van de RenoS9000® is een feit. Zo simpel is het en zó krachtig is het nieuws. Binnen het renoveren is namelijk opnieuw een revolutionaire stap gemaakt waar de markt eigenlijk gewoon al jaren op zat te wachten. “Wij kunnen nu – als enigen in de branche – echt alles in één serie produceren”, zeggen Henk Weber en Didier Holslag van Kufa Raamsystemen in IJmuiden. “De hele serie is er nu voor alle renovatiekozijnen. Niemand anders heeft het. We hebben het over de introductie van (onder andere!) het  imitatieschuifraam op basis van het tech­nische fiche van het RenoS9000® renovatieprofiel.”

Hoe het voorheen ging? Wel… bij renovatieprojecten moesten vaak de bestaande schuiframen worden vervangen. Er werden dan draaikiep- of vaste ramen geplaatst – als alternatief – maar anno 2023 kan er gewoon binnen het renovatieproces op eenvoudige wijze een imitatieschuifraam worden geplaatst. Hoe dat mogelijk is? Heel simpel: het technische principe van het RenoS9000® renovatieprofiel is daar nu op toegepast. Met dank aan de innovatiekracht van Kufa Raamsystemen in IJmuiden.

Imitatieschuifraam op basis van het RenoS9000® profiel geplaatst in een gevel.

“We lopen met de technische innovatie binnen het RenoS9000® kozijnsysteem aantoonbaar voorop in de markt”,  zegt Didier met volle overtuiging. “Het eerste prototype van het imitatieschuifraam is er intussen ook en we kunnen er de markt mee op. Onze partners kunnen bestellen en wij kunnen leveren. Het geheim? Wij hebben op een andere manier naar de bestaande maatverschillen gekeken en het opgelost. Op dezelfde manier hebben wij ook gekeken naar de deuren en daar is uiteindelijk ook het gepatenteerde verborgen scharnier systeem InviKu® ontstaan. Deze is overigens niet alleen beschikbaar is voor de RenoS9000®, maar ook voor alle andere vlakke en verdiepte kozijnseries.”

Henk voegt daar nog aan toe dat uiteraard alles geproduceerd kan worden in de KOMO-gecertificeerde HVL-verbindingen. “Het mag duidelijk zijn dat er tijdens het renoveren met kunststof kozijnen dus nóg meer tijdwinst kan worden geboekt. Op basis van het RenoS9000® procedé kon er al een grote efficiencyslag worden gemaakt maar als nu alle typen en soorten profielen op deze wijze worden aangepakt, dan is het slechts een eenvoudig rekensommetje om te concluderen hoe groot de tijdwinst bij het plaatsen nú zal zijn. Sterker nog: het compleet renoveren van de bestaande kozijnen in deze nieuwe technische lijn en stijl wordt vanaf nu de standaard.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details