Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Presentatie van maatwerkoplossingen in een BUITENGEWOON BEURSFORMAAT

Presentatie van maatwerkoplossingen in een BUITENGEWOON BEURSFORMAAT

GEALAN maakte sinds haar laatste optreden op Fensterbau Frontale in 2018 een enorme ontwikkeling door. Bijna 100 miljoen euro is er binnen de hele groep geïnvesteerd in vooruitstrevende infrastructuren en productontwikkelingen. Dit leidde tot opmerkelijke bedrijfsontwikkelingen en toonaangevende, duurzame innovaties. Tijdens Fensterbau Frontale 2024, van 19 tot en met 22 maart in Nürnberg, wordt het imponerende portfolio met trots gepresenteerd. 

Een beursstand van 900 m2

Op de aankomende wereldbeurs voor ramen, deuren en gevels mag de stand van GEALAN, met een omvang van bijna 900 m2, een ware eyecatcher genoemd worden. De beursstand bevat vijf opvallend vormgegeven kubussen, waarin GEALAN haar visionaire aanbod in thema’s presenteert. Met een breed scala aan ontwerpmogelijkheden komt hier het beursmotto van GEALAN perfect tot uiting: Designed for you.

GEALAN’s themakubussen 

De kubussen zijn afgestemd op de eisen en behoeften van onder anderen raamfabrikanten, dealers en architecten. Waarbij ieder thema maatwerk biedt. Een wereld aan innovatieve producten met optimale prestatiewaarden, digitale oplossingen en klantgerichte services komt hier samen. Eén van de kubussen is benoemd tot duurzaamheidskubus. Deze toont onder meer de manier waarop GEALAN bijzonder milieuvriendelijk en energie-efficiënt werkt, waarmee zij hoopt de gehele branche te inspireren.

GEALAN-acrylcolor 3x metallic.

De moderne kozijnen van GEALAN

Met de moderne en krachtige raamsystemen zoals GEALAN-KUBUS®, het innovatieve
S 9000 NL reno, de premium kleurtechniek GEALAN-acrylcolor®, het geluidswerende GEALAN Hafen-City-Fenster® en de nieuwe gelijkvloerse dorpeloplossing GEALAN-COMFORT®, kunnen de bezoekers nog meer highlights ontdekken. De aanvullende diensten en toekomstgerichte smart solutions vormen een hoogwaardige aanvulling op het productportfolio. Op deze manier biedt het bedrijf doordachte en stijlvolle oplossingen voor alle uitdagingen. 

GEALAN-COMFORT.

Digitale kozijnplanning

GEALAN heeft zichzelf gepositioneerd als een echte pionier op het gebied van digitale kozijnplanning. Met Planersoftware 3.0 worden visies snel en eenvoudig omgezet in herbruikbare 3D-modellen, met dank aan awardwinnende BIM data. De tool controleert de haalbaarheid in realtime tijdens de planningsfase en maakt zo niet alleen realistische, maar ook planningsbetrouwbare ontwerpen mogelijk. Ontdek de vele maatwerk mogelijkheden, designed for you.

GEALAN-Hafen-City-Fenster. (Beeld: Dick Ruumpol Fotografie)

GEALAN ACADEMY

Goed opgeleid personeel, met al dan niet ook specialistische kennis, is het succes van elk bedrijf. Met de GEALAN ACADEMY wordt voor elk kennisniveau passende bijscholing, in theorie en praktijk, aangeboden. Met een indrukwekkend dienstenaanbod staat GEALAN haar partners bij in hun dagelijkse activiteiten. Ook voor deze waardevolle ondersteuning is er een ruimte op de stand ingericht. 

Laat je inspireren!

Wees voorbereid op de toekomst en bezoek GEALAN, Stand 5-203 op hét internationale event voor de professional. Het team kijkt ernaar uit haar klanten en partners, maar vooral veel nieuwe bezoekers te mogen ontvangen en inspireren. Graag tot ziens op 19 – 22 maart bij Fensterbau Frontale in Nürnberg.  

Kijk voor meer informatie op:
www.gealan.de/nl/fensterbau-frontale-2024/.      

Hal 5 stand 203

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details