Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Pakketbrievenbussen in zelfde strakke alu look & feel als het buitenschrijnwerk

Pakketbrievenbussen in zelfde strakke alu look & feel als het buitenschrijnwerk

Pakketjes altijd thuis ontvangen én dat met een stijlvolle oplossing, zelfs in de identieke look van het strakke, aluminium buitenschrijnwerk? eSafe pakketbrievenbussen bieden deze oplossingen zowel voor residenties als appartementen, bedrijven en winkels. Van eenvoudige mechanische pakketbrievenbussen tot een complete eSafe muur met geïntegreerde intercom, deurbel en brievenbussen, allemaal ontworpen met een oog voor design.

Fenix Connect Bticino: residentiële pakketbrievenbus met geïntegreerde camera

De Fenix Connect Bticino – een integratie van de vrijstaande Fenix Connect pakket­brievenbus met ingebouwde Bticino videofoon, deurbel & naamplaatje – roept op via de Bticino App wanneer iemand aanbelt. Vervolgens kan het pakketvak van op afstand openen. Door gebruik te maken van de videofoon voor het afleveren van de pakjes zijn zowel brievenbus, pakketbus als videofoon en slimme deurbel esthetisch geïntegreerd. Dit model is ook verkrijgbaar met een codeklavier. Naast de Fenix Connect Bticino en de app moet voor Fenix Connect Bticino een binnenpost voorzien worden die het wifi-signaal uitstuurt naar de app.

Fenix Front: ontvangen & laten ophalen thuis of als firma

Het digitaal cijferslot van de Fenix Front maakt het uitwisselen van pakjes mogelijk zowel voor bedrijven als residenties. De code van de bus geeft u gewoon mee aan de leverancier of ophaaldienst. Sleutel wordt bijgeleverd zodat ook bij lege batterijen of vergeten code de bus toegankelijk blijft. Verder heeft Fenix Front een apart brievenvak en is hij beschikbaar in ‘Connect’ versie met een elektrisch slot.

Wall: moduleerbaar pakketbrievenbussensysteem voor meersgezinswoningen of appartementen

Met de eSafe Wall is een oplossing op maat beschikbaar voor elke meergezinswoning of appartement. Een beheerportaal verwittigt bij leveringen en toont welke vakken bezet zijn en voor wie de levering bedoeld is. Dit ensemble met elektrische brievenbussen, pakket­vakken, deurbellen en videofoon is moduleerbaar op basis van de beschikbare ruimte of de gewenste stijl, en verkrijgbaar in een RAL-kleur naar keuze. Ook voor winkeliers biedt dit modulair systeem een oplossing. De winkel­houder hoeft zijn klant enkel een afhaalcode te bezorgen via e-mail zodat die zijn bestelling kan komen ophalen aan de pakketbus. Wie bovendien ook gekoelde producten wil ontvangen in of laten op­halen uit zijn pakketbrievenbus kan de eSafe Wall ook uitgerust worden met een koelingsmodule. Voor winkeliers die voor hun klanten gekoelde waren in de bus willen plaatsen, is de geklimatiseerde Wall dé oplossing.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details