Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Schüco ondersteunt eerste Belgische editie Architects, not Architecture

Schüco ondersteunt eerste Belgische editie Architects, not Architecture

Op 21 november 2019 vindt te Antwerpen de eerste Belgische editie plaats van Architects, not Architecture. De gerenommeerde architecten Michiel Riedijk, Christine Conix en Julien De Smedt zullen er een unieke inkijk geven in hun persoonlijke ervaringen en inspiraties. Zoals de naam het zegt staan niet de realisaties, maar de architecten zelf centraal. Als trendsetter in de bouwsector ondersteunt Schüco met veel enthousiasme deze Belgische primeur.

Sinds de oprichting in 2015 is Architects, not Architecture op korte termijn tot een begrip uitgegroeid. Na succesvolle events in onder meer Berlijn, Londen en Kopenhagen volgt nu een eerste editie in Antwerpen. Geert Michels, Country Manager Belgium van Schüco, legt uit waarom Schüco de schouders zet onder dit event. “Architects, not Architecture verzamelt toppers in hun vakgebied. Architecten die door hun visie en creativiteit nu al tonen waar de toekomstmogelijkheden liggen. Ook wij zien innovatie als een kernwaarde. We rusten niet op onze lauweren en blijven nieuwe ideeën op wonen, leven en werken ontwikkelen. Zie bijvoorbeeld ook onze grote bijdrage aan het vernieuwde Living Tomorrow in Vilvoorde. Architects, not Architecture straalt eenzelfde passie uit om te blijven vernieuwen.”

De drie architecten hebben elk een grote staat van dienst. Michiel Riedijk is mede-oprichter van het Rotterdamse kantoor Neutelings Riedijk Architects, dat vooral bekend staat om complexe projecten voor publieke, commerciële en culturele gebouwen, waaronder het Museum aan de Stroom in Antwerpen. Christine Coninx is mede-oprichter van CONIX RDBM Architects, dat kantoren heeft in Antwerpen, Brussel, Rotterdam en Terneuzen. Flexibiliteit, functionaliteit en esthetiek zijn de kernwaarden van hun architecturale visie. Julien De Smedt is de oprichter en directeur van JDS Architects, gevestigd in Brussel, Kopenhagen, Belo Horizonte en Shanghai. Zijn architecturale blik is uitgesproken innovatief én sociaal.

“Schüco is trots dat we onze naam aan de eerste Belgische editie van Architects, not Architecture kunnen verbinden”, zegt Geert Michels. “Voor bezoekers wordt het een perfecte gelegenheid om zich te laten inspireren én om vragen te stellen aan deze grote namen uit de architectuur.”

Praktisch 

21 november 2019 vanaf 19u, AMUZ Antwerpen
Online Tickets en info via www.architectsnotarchitecture.com/en/bel01
Prijs: 9,00 Euro, Studenten: 6,00 Euro

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details