Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Schuifdeursysteem met een geoptimaliseerde productie voor de hoogwaardige woning- en utiliteitsbouw
heroal S 65 is een aluminium schuifdeursysteem, gekenmerkt door een geoptimaliseerde productie, voor ruime doorgangen in de hoogwaardige woning- en utiliteitsbouw. ©heroal

Schuifdeursysteem met een geoptimaliseerde productie voor de hoogwaardige woning- en utiliteitsbouw

heroal S 65 is een modern aluminium schuifdeursysteem voor de hoogwaardige particuliere woning- en utiliteitsbouw. Het maakt een ruime doorgang tussen woonruimte en buitenbereik mogelijk, doordat de vleugel zijwaarts kan worden geschoven. Het schuifdeur­systeem heroal S 65 biedt uitstekende voordelen voor een bijzonder efficiënte en betrouwbare productie en beantwoordt aan alle eisen waaraan een thermisch zeer goed geïsoleerde en technisch geperfectioneerde schuifdeur dient te voldoen. Dankzij de verfijnde afwerking – vooral in de middenstijl – en de grote glaspartijen creëert heroal S 65 ruimten die baden in het licht en een fascinerend uitzicht bieden, waarbij binnen en buiten in elkaar overlopen.

Dankzij de hoge mate van prefabricage, de vereenvoudigde productie van de vleugel, het beperkte aantal onderdelen en de nieuw ontwikkelde labyrintprofielen, is de verwerking van het systeem heroal S 65 efficiënter en betrouwbaarder. © heroal

Het tweesporige schuifdeursysteem onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie: bij de vleugelprofielen wordt een nieuw soort isolatieprofiel gebruikt om vervorming zo goed mogelijk te voorkomen.

Dankzij de uitstekende statische eigenschappen van de speciaal op het schuifdeursysteem afgestemde isolatieprofielen is het gebruik van grote vleugels mogelijk, terwijl de profielen toch optimaal beschermd zijn tegen verbuiging door temperatuurverschillen (bimetaaleffect). 

Een speciaal aandachtspunt bij de ontwikkeling van het systeem was de optimalisatie van de productie om tijd te besparen en de processen te vereenvoudigen. 

Zo wordt bij de productie van de vleugelprofielen voor het eerst ook rekening gehouden met de eveneens nieuw ontwikkelde labyrintprofielen. Dit verkort de verwerkingstijd, omdat deze profielen niet afzonderlijk moeten worden gemonteerd tijdens de productie van de vleugel. Het labyrintprofiel maakt bovendien een zeer smalle middenstijl van slechts 62 mm aanzichtbreedte mogelijk, hoewel alle vier de hoeken van de vleugel eenvoudigweg in één arbeidsgang in verstek worden gezaagd. Ook het inzagen van de thermische onderbreking is niet nodig, aangezien de nieuwe isolatieprofielen ook zonder deze bewerking een effectieve minimalisering van het bimetaaleffect mogelijk maken. Verder bestaat het systeem uit een beperkt aantal onderdelen, wat de complexiteit beperkt houdt. Dit garandeert een efficiëntere én betrouwbare verwerking van het systeem.

Net als met zijn verwerkingsvoordelen overtuigt heroal S 65 ook met zijn rendabiliteit en gebruiksvriendelijkheid, waardoor het ­systeem architecten, planners en particuliere bouwers een interessante oplossing biedt voor de hoogwaardige woning- en economische utiliteitsbouw. Een individuele vormgeving door een coating met de zeer weerbestendige heroal hwr-poedercoating die in bijna alle RAL-kleuren kan worden uitgevoerd, de tinten van Les Couleurs® Le Corbusier of de oppervlakteafwerking heroal SD, maakt het systeem helemaal af.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details