Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Showroom Intersteel onder voorwaarden geopend

Showroom Intersteel onder voorwaarden geopend

Bij Intersteel vinden we de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers belangrijk. De showroom van Intersteel is onder voorwaarden weer geopend voor bezoek. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM omtrent het COVID-19 virus. 

U kunt enkel op afspraak een bezoek brengen aan de showroom van Intersteel. U kunt een afspraak maken door het contactformulier op de website in te vullen. Er zijn maximaal twee bezoekers toegestaan in de showroom van Intersteel. Wanneer u een afspraak heeft gepland en u (milde) verkoudheidsklachten of luchtwegklachten hebt, verzoeken wij u om een nieuwe afspraak te plannen. Tijdens uw bezoek hebben wij extra aandacht voor de maatregelen van het RIVM. Wij houden een gepaste afstand van minimaal 1,5 meter en er worden geen handen geschud. Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Uw handen kunt u bij binnenkomst desinfecteren door middel van de desinfectie zuil. Wij vragen u om altijd de aanwijzingen van de medewerkers en het RIVM op te volgen.

Actueel assortiment deur- en meubelbeslag

Een basis assortiment deur- en meubelbeslag, in diverse kleuren en uit voorraad leverbaar. Dat is de voorverpakte lijn van Intersteel. Dit assortiment bestaat uit binnendeurbeslag, buitendeurbeslag en meubelbeslag. Om aan te sluiten bij de klantbehoeften en een actueel assortiment te bieden, is het voorverpakte assortiment vernieuwd. Er zijn nieuwe producten toegevoegd, zoals zwarte aluminium deurkrukken op rozet, magneetsloten, de populaire Ton op schild en freesmallen. Het grote voordeel is dat deze producten altijd uit voorraad leverbaar zijn. Tevens is de stijlvolle verpakking voorzien van een artikelnummer, omschrijving van het artikel, de kleur, barcode, afbeelding en lijntekening. In de vernieuwde brochure vindt u een overzicht van het assortiment voorverpakt. Ga voor meer informatie naar onze dealershop of neem contact op met onze afdeling Verkoop via [email protected].

naamloos-1-kopieren

Nieuw! Compacte freesmallen voor elke deur

Intersteel levert freesmallen ten behoeve van het inkrozen van scharnieren. Er zijn twee type freesmallen beschikbaar; voor verdekte scharnieren en voor bladscharnieren van Intersteel. De freesmal set voor verdekte scharnieren bestaat uit twee koppelbare geleiderails van 1150 mm en is te gebruiken voor deuren tot een hoogte van 2450 mm. De set voor bladscharnieren bestaat uit twee koppelbare geleiderails van 1000 mm en is geschikt voor deuren tot een hoogte van 2380 mm. Daarnaast zijn ze leverbaar in diverse maten, zodat u deze kunt toepassen voor diverse afmetingen van scharnieren. Als aanvulling op een freesmal set zijn er losse freesmallen beschikbaar voor het inkrozen van extra scharnieren. Ga voor meer informatie naar onze dealershop of neem contact op met onze afdeling Verkoop via [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details