Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

SIEGENIA: “Deelname aan de FENSTERBAU 2022 is een te hoog risico!”

SIE_beurs_FENSTERBAU

21 december 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De SIEGENIA GROEP classificeert de deelname aan de FENSTERBAU 2022 als een te hoog risico en zegt af. Dat deelde het management nu mee. “Als toonaangevende internationale beurs is de FENSTERBAU voor onze onderneming van groot belang. Het is en blijft een belangrijk platform voor de presentatie van productinnovaties en de persoonlijke dialoog met klanten en belangstellenden. De onzekere globale situatie wat betreft de coronapandemie en de razendsnelle verspreiding van een verdere virusvariant maken echter een goed planbare deelname voor bezoekers en exposanten niet mogelijk,” licht Wieland Frank toe, directeur en beherend vennoot van SIEGENIA.

Gezondheidsrisico – bezorgde klanten uit binnen- en buitenland

“Het aan een beursdeelname verbonden gezondheidsrisico voor medewerkers en beursbezoekers is naar onze mening op dit moment nauwelijks in te schatten. Daaraan veranderen ook de diverse hygiëne- en vaccinatie-/testvoorschriften niets. Als exposant dragen wij hier een grote verantwoordelijkheid en het is voor ons heel belangrijk, daarmee passend om te gaan. Ook de mogelijkheid tot persoonlijke uitwisseling – voor ons een doorslaggevende factor voor het zakelijke succes van een beurs – beschouwen wij momenteel slechts nog beperkt als vanzelfsprekend. De vragen die ons dagelijks bereiken van onze klanten uit binnen- en buitenland weerspiegelen deze zorgen duidelijk. Op dit precieze moment moeten wij er realistisch gezien van uitgaan dat dit risico in het kader van de beurs niet veilig beheerst kan worden!” laat Wieland Frank weten. SIEGENIA staat ervoor open, in het geval van een nieuwe datum van de FENSTERBAU FRONTALE opnieuw te overleggen met de beurs in Neurenberg. SIEGENIA gaat ervan uit in 2024 opnieuw deel te nemen aan de beurs en verheugt zich erop te kunnen inhaken op de eerdere successen van de FENSTERBAU FRONTALE.

Om hierover met haar klanten in gesprek en in de branche zichtbaar te blijven, daarvan is SIEGENIA echter overtuigd. “Wij hebben heel wat te tonen en lanceren bovendien een boeiend communicatiemiddel”, hiervan zijn Wieland Frank en Guy Muller, Afdelingshoofd Markt en Klanten, volledig overtuigd.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details