Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
SIEGENIA: geschikt voor slimme systemen

SIEGENIA: geschikt voor slimme systemen

Universele netwerkkoppeling met IO-modules voor échte Smart Homes

De universele koppeling van slimme oplossingen van SIEGENIA biedt eindgebruikers maximale flexibiliteit. De IO-module en de IO-module smart scheppen de technische voorwaarden voor integratie van smart-oplossingen van SIEGENIA in systemen van derden en andersom. Ook aandrijvingen van derden kunnen eenvoudig in de oplossingen van SIEGENIA worden opgenomen.

Breid externe systemen uit met SIEGENIA

De IO-modules maken de verbinding van SIEGENIA-oplossingen met bestaande systemen van derden mogelijk. Bijvoorbeeld door het SIEGENIA-motorsysteem voor toegangsdeuren met intercomsystemen te verbinden. Of het nu gaat om een- of gezinswoning, hotel of school, ziekenhuis of kantoorgebouw: via de IO-modules biedt de elektromechanische meerpuntssluiting GENIUS of een A-opener in elk toegangsgebied automatisch meer opties.

De IO-modules creëren een smart home dankzij de optionele koppeling van de toegangscontrolesystemen van SIEGENIA. Zo stuurt u met uw systemen voor toegangscontrole ook aandrijvingen van garagedeuren, rolluiken of draaideuren of bestaande meerpuntsluitingen van derden aan. Het grote aantal toepassingen levert eindgebruikers maximale flexibiliteit en ruimtelijk comfort op.

Intelligente integratie van oplossingen zonder eigen WiFi

Ook de IO-module smart biedt tal van nieuwe toepassingsmogelijkheden op smart-home-gebied. Hier schept een geïntegreerde WiFi-chip de voorwaarden voor de opname van gemotoriseerde oplossingen in de slimme wereld van SIEGENIA. Van de elektromechanische meerpuntssluiting GENIUS via de A-opener van SIEGENIA tot gemotoriseerde toepassingen van andere fabrikanten. Eindgebruikers combineren nu eenvoudig alle oplossingen in één intelligent totaalsysteem en bedienen alle centrale functies via de SIEGENIA Comfort App. 

Universele bediening van smart home-systemen

Eindgebruikers die al een smart home-systeem hebben, krijgen via de IO-modules toegang tot bedrade integratie van intelligente oplossingen van SIEGENIA. Dankzij samenwerkingen met bekende aanbieders als Somfy of mediola kunnen slimme aandrijvingen, toegangscontrole-systemen en ventilatieapparatuur van SIEGENIA met andere Smart Home-toepassingen worden verbonden.

Met universele oplossingen en individuele woonscenario’s ontstaan nieuwe mogelijkheden voor intelligente aansturing en automatisering. SIEGENIA luistert en laat met de IO-modules zien dat het ook speelt in op de groeiende vraag naar universele gebouwoplossingen én universele netwerkkoppelingen.

Meer informatie over IO-modules? Vul dan eenvoudig dit formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details