Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
SKG-certificering is toegekend aan hefschuifsysteem

SKG-certificering is toegekend aan hefschuifsysteem

Het hefschuifsysteem LUCE , volledig geproduceerd in Italië, maakt het mogelijk om deuren en ramen/kozijnen van aanzienlijke omvang en gewicht te realiseren. Dit complete assortiment aan accessoires voor het creëren van veilige en gebruiksvriendelijke bhefschuif-elementen omvat een uitgebreid assortiment aan sloten, verlengstukken, adapterblokken en waardevolle aanvullende componenten zoals alarmsensoren.

Het gaat om twee soorten loopwagens, traditioneel en smal (voor smallere profielgroeven), die allebei een bijzonder robuuste draagstructuur hebben om een gecertificeerd draagvermogen tot 440 kg mogelijk te maken.

De sloten, verkrijgbaar in twee doornmaten en in verschillende lengtes, zijn geschikt voor het gebruik van  een eurocilinder en voorzien van een stevige, volledig gesloten zamak-kast. De voorplaat, in zilver geanodiseerd aluminium, bevat de twee standaard vergrendelingspunten en de voorinstelling voor een extra derde sluitpunt. De stalen sluitplaten zijn zo gevormd dat ze het sluiten van de vleugel vergemakkelijken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en ook in de versie met dubbele sluitstand met ventilatiefunctie.

Luce is getest volgens de norm UNI EN 13126-16:2008, en de corrosiebestendigheidstest is doorstaan in weerstandsklasse 5, gelijk aan 480 uur.

De hefschuifconfiguratie met drie sluitpunten is onlangs bij het SKG-IKOB instituut gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2 met twee sterren volgens de Nederlandse normen BRL 3104 en NEN 5089, en de Europese norm EN 1627. Er is geen extra kit nodig om deze SKG-gecertificeerde configuratie te maken: een standaardslot en sluitpunten zijn ruim voldoende om de gecertificeerde inbraakwerendheid te garanderen!

De Prisma handgreep verrijkt het LUCE gamma, waarin de elegantie van het Olimpo design gecombineerd wordt met de precisie van de bevestiging door metrische schroeven en de mogelijkheid om extra zelftappende schroeven te gebruiken ter versteviging. Prisma is beschikbaar in verschillende versies en combinaties, om de aanpassing te vergemakkelijken aan de variabele afmetingen van vleugelprofielen.

Ontdek op de FAPIM App en in de online catalogus de hefschuifconfigurator: van de keuze van de profielen en afwerkingen tot de uiteindelijke productsamenvatting in slechts enkele klikken! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details