Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Software & Automatisering

Slimme, snelle kozijnsoftware: van cloud naar productie

Foto 2 – Matrix Software kopiëren
Matrix WebKozijn, ook in uw showroom.

13 januari 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Een voorbeeld van zo’n totaaloplossing is Matrix WebKozijn, de online webwinkel voor wederverkopers en particulieren. De cloudapplicatie maakt het calculeren en bestellen van houten en kunststof kozijnen tot kinderspel, zegt Hans Storms, branchemanager kozijnindustrie namens de Nijmeegse softwarespecialist.

Matrix WebKozijn biedt zakelijke en particuliere gebruikers het ultieme gemak. “Met deze tool is het mogelijk om in de cloud online een calculatie te maken. Vervolgens kan de gebruiker deze calculatie vertalen naar een offerte en, voorzien van zijn eigen logo, aanbieden bij zijn klant. Maar je kunt ook rechtstreeks bij de fabrikant je bestelling plaatsen”, aldus Storms. “Ongeacht of het nu gaat om houten of kunststof kozijnen en volledig device onafhankelijk. Dus of je nu een pc, smartphone of tablet gebruikt, de tool is altijd en overal te gebruiken.”

Met Matrix WebKozijn heeft u alle gegevens overal en altijd bij de hand.

Rechtstreeks geplaatst

WebKozijn is direct verbonden met MatrixKozijn, de binnen productieomgevingen draaiende applicatie. Daardoor wordt elke online geplaatste order rechtstreeks doorgezet naar de productieomgeving van de fabrikant. “Dankzij de link met MatrixKozijn kan het voorkomen dat het bestelde kozijn nog dezelfde dag wordt gemaakt”, licht Storms de grootste kracht van het slimme stukje software toe. “Zonder dat er extra stappen nodig zijn. Wat je invoert, wordt één-op-één doorgeschoten naar de productie. Gemakkelijker, sneller en goedkoper kan niet.” 

Webshop

Naast de mogelijkheid tot het bestellen van kozijnen biedt WebKozijn gebruikers ook op andere vlakken de nodige voordelen. Zo kan via een aparte iDEAL-module snel en gemakkelijk worden betaald. En ook voor het bestellen van aanverwante of in het kozijn te verwerken producten bewijst WebKozijn met een uitgebreide webshop zijn waarde. Storms is dan ook enthousiast over de applicatie die door Matrix Software continu wordt doorontwikkeld. “Onze producten groeien mee met de wensen en behoeften van de markt”, zo zegt hij. “Ook daarmee maken we het verschil.”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details