Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Soudal zet haar werknemers in de bloemetjes na corona-inspanningen

Soudal zet haar werknemers in de bloemetjes na corona-inspanningen

Tijdens de twee afgelopen coronajaren werkten de medewerkers van Soudal in Turnhout hard door. Ondanks de moeilijke omstandigheden zorgde iedereen voor een veilige en gezonde omgeving. De onderneming kon in 2021 een omzet draaien van 1,1 miljard euro. Als bedanking voor de geleverde inspanningen organiseert Vic Swerts, oprichter en eigenaar van Soudal, op vrijdag 9 september een spectaculair feest voor alle werknemers en hun partners. 

Het feest vindt plaats in Plant 5, een nieuwe Soudal-fabriek in aanbouw op een boogscheut van het hoofdkwartier aan de Everdongenlaan in Turnhout. De ruwbouw zelf is nagenoeg voltooid, het feest zal plaatsvinden in de lege productiehallen, waar vanaf volgende week de installatie van gloednieuwe productielijnen zal aanvangen. 

Vanaf voorjaar 2023 zal Plant 5 operationeel zijn. De investering van meer dan 40 miljoen euro in de plant zal voor extra productiecapaciteit zorgen van lijmen en voegkitten en creëert extra werkgelegenheid. Dankzij de doorgedreven automatisering zal de productie minder afval en energiegebruik betekenen. Plant 5 in Turnhout zal zo als voorbeeld dienen voor de 24 andere en de nog te bouwen nieuwe productiesites van Soudal wereldwijd. 

Maar voor het zo ver is, zal in Plant 5 dus eerst komende vrijdag de ‘55 Years Thank You Party’ voor 1200 genodigden plaatsvinden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details