Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Update Reelwood-Nieuws	 ‘Uitbreiding van 6 naar 10 kleuren’

Update Reelwood-Nieuws ‘Uitbreiding van 6 naar 10 kleuren’

Dat Realwood folie® in Nederland een ongekende groei doormaakt, hoeven we waarschijnlijk niet meer te vertellen. Het grootste voordeel is voor iedereen evident: Realwood folie® kan worden gezien als een houtnerffolie die nóg meer op hout lijkt dan de traditionele houtnerffolies. Realwood® heeft de echte houtvlam, terwijl de traditionele houtnerffolies putjes hebben. De markt ontdekt deze folie steeds meer waardoor er een nieuw vliegwiel in de markt is ontstaan. En, in ieder geval nieuw bewustzijn.

Uitbreiding kleuren

Door het grote succes, zijn wij verheugd om het Realwood kleurenpalet opnieuw te kunnen presenteren met een uitbreiding van 6 naar 10 kleuren. Daarmee kunnen we aan de vraag vanuit de markt voldoen.

Reelwood Gevelbekleding.

Reelwood Gevelbekleding.

 

Kunststof gevelpanelen

Deze gevelbekleding is een compleet en duurzaam systeem dat geschikt is voor zowel renovatie als nieuwbouw. Naast het feit dat het weerbestendig en kleurvast moet zijn, is het tevens makkelijk te verwerken. En natuurlijk is het onderhoudsarm. De gevelpanelen zijn horizontaal en verticaal te plaatsen; ook is er een rabatvorm mogelijk.

Goed voor de architect

Vooral sinds we een aantal jaren actief zijn op de markt met twee verschillende kleurfolies op de gevelpanelen, zien we blije architecten. Het is goed voor hen. We hebben het nu over de 2tone® gevelpanelen, die ook op verschillende beurzen werden getoond. Deze unieke Reelwood Gevelpanelen zijn naast het donkere sponningsgedeelte ook uitvoerbaar in diverse prachtige kleuren. Voor architecten biedt dit volop mogelijkheden; ze kunnen kiezen uit meer kleuren en kunnen daardoor een breder innovatief palet aan opties aanbieden aan hun opdrachtgevers. Het zal de creativiteit ten goede komen. Daarbij kan de architect ook geattendeerd worden op bijvoorbeeld een zilveren of messingkleurige sponning. Dus, het Reelwood gevelpaneel is altijd volledig veredeld met folies aan de buitenzijde. Naast al deze gangbare folies zijn de Reelwood gevelpanelen leverbaar met de unieke Woodec houtstructuren.

1foto1-reelwood-gevelbekleding-kopieren

Reelwood Gevelbekleding.

 

Waarom kiezen voor Realwood®?

Er kunnen meerdere unieke kenmerken worden genoemd. Zo is er sprake van een unieke structuur met een echte houtvlam, deze is verkrijgbaar in 10 kleuren en uiteraard is er absoluut behoud van de natuurlijke uitstraling. Tevens is deze folie matter dan de traditionele folie. De eindgebruiker ervaart dus een volledige Look and Feel van… hout!

Maar daar is nog lang niet alles mee gezegd: de folie is makkelijk te verwerken. Natuurlijk is de folie duurzaam en onderhoudsarm; dit zal dus ook als goud in de oren klinken voor de eindgebruiker. De veranderende weersomstandigheden zijn geen probleem; de folie is volledig weerbestendig en kleurvast. En, last but not least (en dit is vrij uniek voor de markt): er wordt een garantie op gegeven van 10 jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details