Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Verleng het outdoor-seizoen

Verleng het outdoor-seizoen

De meeste mensen willen graag zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen. Helaas zit het weer niet altijd mee. Een zomertuinsysteem van Sunparadise tovert het terras als het ware om tot een extra leefruimte. Een eenvoudige terrasoverkapping beschermt de gebruiker tegen de felle hitte, maar laat toch voldoende daglicht en buitenlucht toe.

Bij opkomende wind of als het kouder wordt, kan het systeem gedeeltelijk of volledig afgesloten worden en een geïntegreerde LED-verlichting zorgt voor een gezellige sfeer. Met het nieuwe HAWAII 40 CUBO dak­systeem speelt Sunparadise perfect in op de trend naar een pure, kubistische vormgeving.

Sunparadise

Wie ook van de frisse buitenlucht wil genieten bij regen, wind of koude kan de terrasoverkapping volledig afsluiten. Daarvoor kan het daksysteem gecombineerd worden met de schuif-, vouw- en stapelwanden van Sunparadise.
Realisatie Veraluxe Slijk Ewijk.

 

Sunparadise AG staat bekend voor zijn innovatieve winter- en zomertuinsystemen. “Een wintertuin is een elegante, lichtdoorstroomde aanbouw, die de sfeer van buiten als het ware in de woning brengt. Een zomertuin is dan weer een soort wellness-oase, waar de gebruiker kan genieten van het buitengevoel, zonder rekening te moeten houden met de grillen van de natuur”, vertelt Lucas Bouwers van Sunparadise Aluminium Techniek. “Met ons modulair daksysteem HAWAII 40 CUBO bieden we de consument een elegante oplossing voor een eenvoudige terrasoverkapping.”

Nieuwe HAWAII 40 CUBO

Vandaag breidt Sunparadise het gamma daksystemen uit met de HAWAII 40 CUBO, waarmee de producent perfect inspeelt op de ontwerp- en bouwtrend naar een pure, kubistische vormgeving. Dit hoogwaardige platte dak, beschikbaar met beglazing tussen 8 en 42 mm, kan zowel vrij of aan de muur gemonteerd worden. Onzichtbaar geïntegreerde goten en regenpijpen zorgen voor een efficiënte waterafvoer en dankzij ingebouwde kabelkanalen in de liggers kan ook sfeervolle LED-verlichting voorzien worden.

Deze uiterst stabiele, eenvoudig te installeren constructie met haar slanke profielen is geschikt voor grote afmetingen tot 6,7 x 4 m. “Wie ook van de frisse buitenlucht wil genieten bij regen, wind of koude kan de terrasoverkapping volledig afsluiten”, vult Bouwers aan. “Daarvoor kan het daksysteem gecombineerd worden met onze schuif-, vouw- en stapelwanden, bijvoorbeeld de compleet glazen schuifinstallaties VG15 en 17.”    n

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details