Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
‘Voor elke woning een gepaste terrasoverkapping’
De systemen van Pallazzo kunnen uitgebreid worden met screens en zijn ook uitgerust met geïntegreerde afwatering en verdekte bevestigingsmaterialen.

‘Voor elke woning een gepaste terrasoverkapping’

Naast de aluminium terrasoverkappingen Pallazzo ONE, 150 SL, Pallazzo XL en XL AVENTA biedt de specialist met Pallazzo LOUNGE een lamellendak met een buitengewoon design en een feilloze werking. Met SQOPE introduceerde de firma een kubistische aluminium terrasoverkapping met een strak en symmetrisch design, waarbij een vrije overspanning tot 7 meter voor een ruime lichtinval en een onbelemmerd zicht op de tuin zorgt.

Lamellendak

Met de LOUNGE ontwikkelde Pallazzo een lamellendak met een modern en strak design. De kantelbare lamellen zijn 135° roteerbaar, waardoor de consument zelf de lichtinval, de schaduw en de ventilatie naar believen kan bepalen. 

Dankzij de extreem hoge sterkte en de robuuste afwerking van de lamellen kunnen afmetingen tot 6000 x 4000 mm gerealiseerd worden. De lamellen en profielen, maar ook de afwerkingsmaterialen, bijvoorbeeld de zijkappen van lamellen, zijn van aluminium en volledig in kleur. Frame en lamellen kunnen bovendien elk in een aparte kleur besteld worden. Dit lamellendak met zijn chique, moderne en vooral ook minimalistische uitstraling past perfect bij iedere woning, modern of landelijk. Het wordt tegen de gevel aangebouwd of wordt vrijstaand in de tuin gemonteerd. De inwendige gootversterking maakt grote vrijdragende overspanningen mogelijk.

Innovatieve technologieën maken grote vrije overspanningen mogelijk, waardoor een onbelemmerd zicht ontstaat.

Kubistische terrasoverkapping

Pallazzo blijft zijn assortiment aluminium terrasoverkappingen intussen verder uitbreiden. Het nieuwe paradepaardje, Pallazzo SQOPE, biedt een stijlvol antwoord op de trend naar een kubistische uitbreiding van de woning. Deze terrasoverkapping, beschikbaar in zeven kleuren, wordt gekenmerkt door een strak en symmetrisch ontwerp met dakliggers die recht liggen en in de constructie geïntegreerd zijn en zo van buitenaf niet zichtbaar zijn. 

De grote glasoppervlakken zorgen voor veel natuurlijk licht en transparantie. Dankzij innovatieve technologieën is het mogelijk om overkappingen met een vrije overspanning tot maar liefst 7 meter en een diepte tot 4,5 meter te realiseren. Zo kan men de ruimte vrij inrichten, zonder rekening te houden met eventuele obstakels, en krijgt men ook een onbelemmerd zicht op de tuin. 

De kantelbare lamellen van de Pallazzo LOUNGE zijn 135° roteerbaar, waardoor de consument zelf de lichtinval, de schaduw en de ventilatie naar believen kan bepalen.

Het hele jaar door genieten

Deze tuinoverkappingen van Pallazzo worden opgebouwd uit slanke, maar tegelijk robuuste aluminium profielen en een onzichtbaar geïntegreerde versterking in liggers of goot maakt grote vrije overspanningen mogelijk. Ze dragen het Qualicoat keurmerk, zijn CE 9010-1 gecertificeerd en ontwikkeld met verdekte afwatering en volledig weggewerkte bevestigingsmaterialen. De aluminium terrasoverkappingen van Pallazzo maken het mogelijk om het hele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. 

Als het donker wordt, zorgt een hoogwaardige LED verlichting voor een warme sfeer en gezelligheid. Pallazzo FLOWZZ® screens houden overbodige zonnewarmte buiten, beschermen meubilair tegen verkleuring en beperken de inkijk. Ook de glazen schuifwand Pallazzo INVIGO (PRO®) biedt extra comfort door bescherming tegen wind en regen, zonder de transparantie en het uitzicht op de tuin te verliezen. Alle elementen kunnen eenvoudig gestuurd worden met de afstandsbediening of met een app op smartphone of tablet. Met een lamellendak of aluminium terrasoverkapping van Pallazzo ervaart de consument dan ook de charmes van elke seizoen in de eigen tuin, of het nu warm, koud, nat of droog is .

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details