Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
‘Voor iedere situatie en ieder gebouw een oplossing op maat’

‘Voor iedere situatie en ieder gebouw een oplossing op maat’

Het landelijk opererende LB Window BV is specialist in kunststof en aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voor de zakelijke markt. De van origine Duitse firma levert hoogwaardige kwaliteit in elke gewenste vorm, afmeting en kleur. “Daarbij onderscheiden wij ons door een proactieve houding en een zeer hoge service”, vertelt directeur/eigenaar Mirza Jasarevic. “Niet voor niets weten steeds meer bouwbedrijven ons te vinden.”

LB Window BV is fabrikant en leverancier van kunststof kozijnen van het eigen merk LB Profile. Op dit moment worden twee systeemplatforms aangeboden: de PAD met een basisdiepte van 60 mm en drie kamers en de PCD met een basisdiepte van 82 mm en zeven kamers. Beiden zijn leverbaar in een breed scala aan kleuren.

“Voor de ontwikkeling van ons PCD-systeem hebben wij zowel gebruik kunnen maken van meer dan veertig jaar marktervaring als van de zeer waardevol­le kennis van onze gebruikers”, vertelt Jasarevic. “Met PCD-systeem CONCEPT-82XT bijvoorbeeld bieden wij een duurzaam, onderhoudsarm, toekomstgericht en betrouwbaar profielsysteem met een hoge isolatie en geluiddem­pende waarden, die gemakkelijk en economisch te verwerken is. CONCEPT-82XT beschikt over een profieldiepte van 120 mm, een asymmetrische meerkameropbouw voor een optimaal thermisch verloop, een warmtedoortredingscoëfficiënt van Uw≤1,2W/m²K en een klassiek design met afgeronde hoeken. Glasdiktes vanaf 24 tot en met 52 mm zijn eenvoudig te verwerken. Een diepe glasaanslag van 24 mm reduceert eventuele koudebruggen.”

Voor het topsegment levert LB Window BV o.a. Schüco Living Variant kunststof kozijnen en Schüco Living Slide hefschuifpuien. “Schüco Living Variant biedt veelzijdige mogelijkheden en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van comfort, veiligheid, energie-efficiëntie en design”, aldus Jasarevic. “Het systeem biedt een ruime keuze uit aansluitpro­fielen en aanvullende profielen. Ook de kleurstelling laat niets te wensen over. Doordat de Schüco Living-profielen uit zes kamers bestaan, halen ze met een constructiediepte van 120 mm uitstekende Uf-waarden, tot max. 1,1W/m²K. Met verlijmd glas kan zelfs een nog betere thermische isolatie worden verkregen. Het systeem leent zich zelfs voor passiefhuizen, zonder dat er grote extra maatregelen nodig zijn.”

pcd-systeem-concept-82xt-kopieren

Met het PCD-systeem CONCEPT-82XT biedt LB Window BV een duurzaam, onderhoudsarm, toekomstgericht en betrouwbaar profielsysteem met een hoge isolatie en geluiddem­pende waarden, die gemakkelijk en economisch te verwerken is.

 

Ook wat betreft veiligheidstechniek biedt Schüco Living optionele uitrusting op maat. “Ramen en deuren tot weerstandsklasse SKG 2 behoren tot de mogelijkheden. De exclusieve oppervlaktetechnologie Schüco AutomotiveFinish hult de ramen en deuren van Schüco Living Variant in metallic tinten, zoals bekend uit de auto-industrie. Het folie-assortiment van Schüco laat kiezen uit meer dan 170 gladde kleuren en houtnerf.”

Daarnaast fabriceert LB Window BV aluminium van het merk Reynaers. Zoals de SlimLine (SL) 38, een aluminium raam- en deursysteem dat niet alleen ultraslank is, maar ook voldoet aan de moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid. “De strakke uitstraling van de SL 38 past uitstekend bij renovatieprojecten, als vervanging van stalen ramen. Maar ook in nieuwbouwprojecten levert het raam- en deursysteem een belangrijke bijdrage aan de detaillering van een gebouw.”

Ook populair is de Concept Folding® 77 van Reynaers, die een hoge isolatie en comfort combineert met maximale transparantie en esthetiek. “Dit vouwdeursysteem verbindt buiten en binnen, waardoor het leefcomfort enorm wordt verhoogd”, aldus Jasarevic. “En dat met een minimaal ruimtegebruik. Het high performance systeem biedt verschillende openingsmogelijkheden, zowel naar binnen als naar buiten. Naast de standaard scharnierende elementen kan CF 77 geleverd worden met het zogenaamde voordeurprincipe, waarbij het eerste deel wordt gebruikt als een ingangsdeur zonder de andere vouwdelen te gebruiken.”

CF 77 is verkrijgbaar in vier drempeloplossingen, van hoge prestatie tot lage en zelfs flush drempels om perfect aan te sluiten op alle comfort- en esthetische eisen. Bovendien kan CF 77 perfect gecombineerd worden met de Reynaers CS-systemen voor ramen, deuren en vliesgevels.

CF 77 is ook verkrijgbaar in Slim-Line stijl. Deze CF 77-SL-variant beschikt over een slankere zichtbare profielbreedte.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details