Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Wat écht belangrijk is bij de komende zomereditie! U wilt de FENSTERBAU FRONTALE 2022 niet missen!
Fensterbau Frontale 2018.

Wat écht belangrijk is bij de komende zomereditie! U wilt de FENSTERBAU FRONTALE 2022 niet missen!

De FENSTERBAU FRONTALE vindt plaats van 12 tot 15 juli 2022 in het Exhibition Centre Nürnberg en zoals altijd is de beurs parallel aan de HOLZ-HANDWERK. “We geven de FENSTERBAU FRONTALE 2022 vorm als een unieke ‘Zomereditie’ met de beproefde mix van een tentoonstellings- en handelsprogramma”, blikt Elke Harreiß, directeur FENSTERBAU FRONTALE van de NürnbergMesse, vooruit. 

“Net als de geregistreerde exposanten zitten wij midden in de voorbereidingen voor de beurs en ontwerpen wij samen met onze partners opnieuw een uitgebreid en interactief lezingen- en voorprogramma voor onze deelnemers met boeiende trendthema’s, compacte kennis om mee aan de slag te gaan en veel mogelijkheden voor professionele uitwisseling en netwerking. Het is de hoogste tijd dat wij als sector weer bij elkaar komen. Er is immers geen vervanging voor een dialoog van mens tot mens! 

Ter plaatse zal de nadruk liggen op het eindelijk weer live kunnen ervaren, aanraken en uitproberen van innovaties en technologieën.

Meer dan 80 lezingen

Bezoekers krijgen de kans om exposanten te ontdekken die anders minder in de schijnwerpers staan. FENSTERBAU FRONTALE 2022 zal daarom opnieuw een dwarsdoorsnede van de raam-, deur- en gevelbranche presenteren, zij het op een compactere schaal dan gebruikelijk. Het vakprogramma zal echter weer even uitgebreid zijn als gewoonlijk met meer dan 80 lezingen ter begeleiding van de beurs. Naast het vertrouwde ­FENSTERBAU FRONTALE FORUM zal er een nieuw forum zijn over het belangrijke onderwerp ‘Digitalisering in de praktijk brengen in de handel’. Hier krijgen belangstellenden zeer concrete tips over hoe de digitalisering van bedrijfsprocessen in hun eigen bedrijf kan slagen. 

Green Deal

Daarnaast vinden de bekende programmaonderdelen Taste of Windays en het inmiddels 10e Forum Architectuur-Window-Facade weer plaats. Om nog maar een paar voorbeelden te noemen: ook dit jaar zijn er weer de Architectenzone en rondleidingen, de nieuwe interactieve Experts Talks en het nieuwe MetallbauTREFF, evenals een JobBoard dat bedrijven met vacatures en gekwalificeerde sollicitanten de kans biedt om te netwerken. 

Er is geen vervanging voor een dialoog van mens tot mens.

De populaire speciale show van ift Rosenheim en NürnbergMesse in hal 1 pakt opnieuw uit met een trendy thema onder het motto ‘Green Deal’. Het gebied is gestructureerd volgens de levenscyclus ‘productie tot recycling’, door middel van thema-eilanden met functionele producten van de mede-exposanten. 

Een actiezone met een groot scherm toont live videostreaming van tests, energie-efficiënte productiemethoden, recyclageprocessen, innovatieve assemblagesystemen, instructies voor assemblage, ijking of kwaliteitsborging via een dataglas, en de ift-experts zijn beschikbaar voor technische uitwisseling met bezoekers. Hier, en in alle andere gebieden van de FENSTERBAU FRONTALE, krijgen de bezoekers dan ook de gelegenheid om zich niet alleen op de hoogte te stellen van productinnovaties, maar ook van actuele brancheonderwerpen die voor hun dagelijkse werk van belang zijn. 

Plus: bij het ticket is opnieuw een gratis bezoek aan HOLZ-HANDWERK inbegrepen, dat op hetzelfde tijdstip wordt gehouden.

Productendatabase raadplegen

Om uw beursbezoek voor te bereiden, raden wij aan gebruik te maken van de productendatabase, waarin u expliciet kunt filteren op nieuwe producten en productgroepen en waarin elke bezoeker een individuele ‘watch list’ kan samenstellen met zijn of haar persoonlijke aandachtspunten. Deze is overigens ook toegankelijk via de FENSTERBAU FRONTALE App, die het gemakkelijker maakt om tijdens de beurs de weg in de hallen te vinden. Ter plaatse zal de nadruk liggen op het eindelijk weer live kunnen ervaren, aanraken en uitproberen van innovaties en technologieën. 

Wij verheugen ons op de unieke ‘zomereditie’ van de FENSTERBAU FRONTALE en ontmoeten u graag in het zomerse Neurenberg van 12 tot 15 juli 2022.     ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details