Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Wat zijn goed hermetische sluitsystemen voor deuren?
Domatic

Wat zijn goed hermetische sluitsystemen voor deuren?

Een breed assortiment: Van hermetische afsluitingen voor onder de deur tot aan borstels!

DOMATIC is een merk van Fapim voor het ontwerp en de productie van aanvullende accessoires voor deuren, van hermetische afsluitingen voor onder de deur tot een compleet assortiment aan borstels en in BLISTER verpakte producten.

Fapim biedt veel hermetische sluitsystemen aan die allemaal zijn onderworpen aan een duurzaamheidstest tot 200.000 cycli en verkrijgbaar zijn in talloze uitvoeringen die aan alle materialen en situaties kunnen worden aangepast, ook in beperkte ruimtes. Dit dankzij de eenvoudige montage en bevestiging en kenmerkende technische oplossingen die de maximale kwaliteit en functionele betrouwbaarheid waarborgen, ook onder extreme omgevingsomstandigheden.

Dit geldt met name voor de lijn IGLOO met een pakking van siliconenrubber, de lijn COMPACT met een pakking met een mengsel van TVP-E en COMPACT PLUS met een vuur- en rookvaste pakking van copleen die voor geluidsisolatie is goedgekeurd. Maar ook COMPACT FIRE met een pakking van zelfdovend PVC die goedgekeurd is voor brandwerendheid, EI 60, in overeenstemming met de norm UNI EN 1634-1 en UNI EN 1363-1.

Fire

Domatic biedt tevens een assortiment aan borstels aan voor de deuren PROFIX die zijn gemaakt van polypropyleen en in verschillende lengtes verkrijgbaar zijn. Ze zijn verkrijgbaar met een geïntegreerd steunprofiel van verzinkt staal of roestvrij staal of ze zijn deels gemaakt van geëxtrudeerd aluminium, in verschillende vormen en maten. Het kan worden gebruikt in talloze situaties voor de verwijdering van nare tocht, of de passage van stof, licht, insecten, enz.

De lijn BLISTER omvat de producten van de lijnen Igloo, Igloo Compact en Profix, maar dan in de aangepaste versie voor gebruik buiten die in handige blisters, met één enkel product, zijn verpakt. De drempel D-RAIN is de meest recent aanwinst binnen de lijn ­Blister. Dit product wordt, in tegenstelling tot de andere artikelen, aan de vloer bevestigd en biedt een uitstekende bescherming tegen binnendringend water. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details