Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Wilt u op de foto met Jean-Marie Pfaff?

Wilt u op de foto met Jean-Marie Pfaff?

METAFA HOLLAND BV staat op 15/16/17 januari 2020 op de vakbeurs POLYCLOSE in Gent. U vindt ons op Stand 1676 Hal 1.

Metafa Holland BV uit Son en Breugel, al ruim 25 jaar een begrip op de Nederlandse veiligheidsmarkt, blijft zich vernieuwen in hun specialisaties die bestaan uit:

• Abus Pfaffenhain cilinders;

• Dieckmann aluminium veiligheidsbeslag;

• HAFI roestvast stalen binnendeur- en veiligheidsbeslag;

• Keyline sleutels en sleutelmachines;

• MH kluizen.

 

Metafa Holland BV is al jaren ook op de Belgische markt aanwezig en heeft voor u een tweetalige Belgische accountmanager ter beschikking staan als aanspreekpunt.

Op Polyclose 2020 presenteren wij veel veiligheidsproducten die voorzien zijn van het SKG logo met sterren. Dit is dan voorzien van een Nederlands veiligheidscertificaat voor 3 c.q. 5 minuten inbraakbelemmering. Een voorbeeld is een veiligheidsbeslag uitgerust met kerntrekbeveiliging; deze  voorkomt het uittrekken van de cilinderkern. Hiermee kunt u uw klanten een duidelijke meerwaarde bieden! In Nederland is gebleken dat inbrekers deuren met ‘kerntrekbeslag’ meestal voorbij lopen en naar een andere deur gaan.

Natuurlijk leveren wij ook de standaard Belgische producten zoals veiligheidsbeslag in zowel breed- als smalschilden, in normaal PC 110 en in diverse afwerkingen. Wij tonen u verbeterd vastdraaibaar deurbeslag dat tevens geschikt kan zijn voor toepassing op nood- en vluchtdeuren volgens EN 179 (deurkruk minimaal 40mm teruggebogen).

De hele lijn profielcilinders van Abus Pfaffenhain – van standaard tot gepatenteerde uitvoeringen tot 2034 –  evenals modulaire systemen, kunt u nader bekijken en uitproberen bij onze stand op Polyclose. Bij de gepresenteerde Key­line machines kunt u uitproberen hoe de sleutels van deze verschillende systemen te reproduceren zijn. Voor de echte sleutelmaker zijn er ook mogelijkheden te zien voor autosleutels.

Naast Dieckmann aluminium veiligheidsbeslag heeft Metafa Holland BV ook design roestvast staal binnendeurbeslag van HAFI, waarvan wij u een impressie tonen uit het ruime assortiment hoogwaardig en geveerd deurbeslag. Van HAFI is binnendeurbeslag leverbaar, gecertificeerd volgens EN 1906 klasse 3/7 met o.a. deurkrukken op ronde of rechthoekige rozetten. Voor luxe woningbouw en projecten zijn design deurkrukmodellen op rozetten, kort- en langschilden leverbaar die gecertificeerd zijn op > 1.000.000 bewegingscycli volgens EN 1906 4/7.

Wij zien u heel graag op onze stand 1676 Hal 1 om onze producten te komen bekijken. Ons team informeert en enthousiasmeert u graag, uiteraard onder het genot van een drankje en hapje.

Tevens is de legendarische doelman Jean-Marie Pfaff alle dagen op onze stand aanwezig en heeft u de mogelijkheid om met hem op de foto te gaan.   

POLYCLOSE – STAND 1676

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details