Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Bedrijfsprocessen optimaal organiseren
Innovatie op de werkvloer. Klaes e-prod wordt vaak gebruikt bij de keuze van het beslag, omdat men direct de gedetailleerde data van fabrikanten kan raadplegen.

Bedrijfsprocessen optimaal organiseren

Beurs in het teken van premières en optimalisatie van bestaande producten

Het belang van end-to-end digitalisering in bedrijven neemt voortdurend toe, omdat de doorlooptijden korter worden en het moeilijk blijft om geschikt personeel te vinden. Klaes uit Bad Neuenahr-Ahrweiler ontwikkelt al 40 jaar innovatieve softwareoplossingen, die raam- en deurfabrikanten, serrebouwers en andere maakbedrijven ondersteunen om hun bedrijfsprocessen optimaal te digitaliseren. Innovatieve oplossingen maken de integratie van veel verschillende componenten mogelijk. Polyclose staat eveneens in het teken van innovatieve premières en optimalisatie van bestaande producten.

De tijdsregistratie volledig in de hand hebben. Deze webapplicatie kan ook via smartphone bediend worden. Ze toont onder meer verlofdagen, overuren, ….

Premières

De softwarespecialisten van Klaes werken dagelijks aan nieuwe oplossingen, die klanten kunnen helpen om hun processen verder te optimaliseren. De innovatieve oplossingen die op Polyclose in de kijker gezet worden, zijn Klaes Montageplanung, Klaes zeit en Klaes cRM Solution. 

De intuïtieve Klaes Montageplanung zorgt voor een efficiënte koppeling van de montageplanning met de bestellingen. Dankzij een eenvoudig invoersysteem worden bestellingen en productiemiddelen systematisch ingepland en volgt er snel en betrouwbaar informatie die belangrijk is voor de werking van het bedrijf.

De webapplicatie Klaes zeit heeft alles te maken met de tijdsregistratie: van het vastleggen van aankomst en vertrek tot de tijdsplanning van bestellingen. Deze informatie kan geraadpleegd worden op smartphone en tablet, PC, scanner en terminal. Met deze softwareoplossing kan je de werking ook evalueren, bijvoorbeeld aan de hand van ‘heatmaps’, of de verlofkalender van het volledige team visualiseren.

Klaes cRM Solution, tot slot, is een sterk geïntegreerde oplossing voor verkoopmanagement, waarbij gegevens gemakkelijk ingegeven kunnen worden door een gestandaardiseerde manier van werken. Een vooraf gedefinieerde bi-directionele datastroom reduceert de vraag naar individualisering van deze tool aanzienlijk, ook al blijft dat wel mogelijk.

Klaes webtrade is een intuïtieve mobiele oplossing die de verdelers toelaat om snel en eenvoudig offertes te maken.

Optimalisatie van bestaande producten

Klaes streeft er met zijn softwareoplossingen naar om de verschillende bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk te organiseren. Dat is een vereiste voor nieuwe oplossingen, maar ook voor de bestaande producten, die door de specialisten continu verder geoptimaliseerd worden. 

Klaes e-prod zorgt voor papierloze informatie, organisatie en communicatie in de productie – en daarbuiten. Of het nu gaat om terugkoppeling naar het kantoor, de voortgang van de verwerking voor klanten, de locatie van de geleverde ruiten of de losplaatsen van de rekken bij de leveringen – Klaes e-prod is de perfecte data-hub.

Alu plus werd ontwikkeld voor de fabrikanten van aluminium ramen die hun volledige workflow met één software in kaart willen brengen – samen met alle andere materiaalsoorten. De nieuwe database is nog dieper geïntegreerd in de huidige versies van de softwareprogramma’s premium, professional, vario en trade voor de productie van ramen en voldoet daarmee aan de speciale technische en organisatorische eisen van deze materiaalsoort.

De intuïtieve Klaes Montageplanung geeft veel informatie en staat garant voor een hoge flexibiliteit.

De Klaes webshop (voor eindklanten) en webtrade (voor verdelers) vormen de digitale brug tussen de lokale Klaes software naar prospecten, klanten en ook medewerkers. Om de noodzakelijke dynamiek in de gegevensverwerking mogelijk te maken, werd bijvoorbeeld de voorbereiding en aanlevering van gegevens aanzienlijk vereenvoudigd.

De intelligente Klaes DMS Integration maakt de eenvoudige en snelle toegang tot gearchiveerde documenten en e-mails mogelijk, omdat deze vooraf automatisch op basis van klant en project gefilterd worden. Alle taken waarvoor extern of intern informatie nodig is, worden zo sneller, veiliger en gemakkelijker uitgevoerd.    

Meer informatie vindt u op: www.klaes.de/nl-klaes-software.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details