Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Klembare zonwering heroal VS Z EM

Klembare zonwering heroal VS Z EM

Efficiënt te installeren en demonteerbare zonweringssysteem

Met heroal VS Z EM levert heroal als specialist in aluminium systemen een doeltreffende klembare zonwering voor nieuwe en bestaande gebouwen die uniek is op de markt.

ohne Insektenschutz

Het zonweringssysteem heroal VS Z EM (Easy Mount) is de klembare versie van het zipscreen heroal VS Z. Het kan zonder boren worden gemonteerd en indien nodig weer worden verwijderd zonder sporen achter te laten. Dankzij de geïntegreerde solaraandrijving is het systeem bijzonder geschikt voor montage achteraf, bijvoorbeeld in monumentale panden, huurwoningen en bestaande gebouwen. Dankzij de verschillende opties voor de montagesteun is uiteenlopend gebruik in nagenoeg elk raamtype van aluminium, kunststof of hout mogelijk.

Het zonweringssysteem heroal VS Z EM kan tot 2.000 mm breed, 2.200 mm hoog en 4,4 m² groot zijn en is windbestendig tot windkracht 7 (60 km/h). Deze zonwering kan volgens persoonlijke voorkeuren ontworpen en aan de stijl van het bestaande gebouw aangepast worden. De aluminium onderdelen van het systeem zijn geëxtrudeerd en afgewerkt met de hwr-poedercoating van heroal. Deze kan worden uitgevoerd in een groot aantal RAL-kleuren en de exclusieve tinten van Les Couleurs® Le Corbusier. De SD-oppervlaktedesigns van heroal zijn eveneens mogelijk. Verder is er een grote keuze aan screens: er zijn meer dan 250 stoffen met variërende lichtdoorlaatbaarheid verkrijgbaar.

Easy Mount: efficiënte montage

Tijdens de ontwikkeling van de heroal VS Z EM, die het beproefde zipscreen heroal VS Z aanvult, werd specifiek gefocust op een eenvoudige montage. De heroal VS Z EM wordt dan ook op een vergelijkbare manier verwerkt. Het verschil is dat de motor van het nieuwe systeem als voorgemonteerde module wordt geleverd. De interne bekabeling voor de solaraandrijving is professioneel weggewerkt. Alleen de onderkant van de geleidingsrails moet in verstek gezaagd en met hoekverbindingen aan de eindrail bevestigd worden.

Ook de montage verloopt snel en vlot: de zonwering heroal VS Z EM wordt in enkele eenvoudige stappen en zonder speciaal gereedschap in het kozijn bevestigd, hetzij door een gespecialiseerd bedrijf, hetzij door de eindgebruiker zelf. Dit gebeurt vanuit het gebouw, zodat voor hogere verdiepingen geen steiger of kraan vereist is. Omdat geen structurele wijzigingen hoeven te worden gemaakt, is ook geen toestemming van de verhuurder of eigenaar nodig.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details