Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Breed inzetbaar schuifdeursysteem: voor elke smaak wat wils
FloorTrack met vier schuifdeuren.

Breed inzetbaar schuifdeursysteem: voor elke smaak wat wils

Te combineren met twee verschillende vloerprofielen

Het gevoel ervaren van buiten zijn. Zonder dat je het daadwerkelijk bent. Met FloorTrack, het nieuwe vloergeleide schuifdeursysteem van Bohle kan het. En of het nu wordt toegepast voor een serre of als een praktische terrasafscheiding in de horeca, met het systeem creëer je binnen no-time een mobiele transparante scheidingswand die buitenruimtes slim, functioneel én elegant van elkaar scheidt.

FloorTrack met vijf schuifdeuren.

Bij Bohle, ontwikkelaar en producent van hardware, schuifdeursystemen, gereedschappen, machines en verbruiksgoederen voor de verwerking en bewerking van glas, bedenken ze de fraaiste dingen. Een product dat symbool staat voor de creatieve geest en innovatiekracht van het bedrijf is FloorTrack, de stijlvolle terrasbeglazing met vloergeleiding. Een product dat net als de overige artikelen binnen het Bohle-gamma uitblinken in kwaliteit, flexibiliteit én maatwerk. Zo kan de eindgebruiker kiezen uit twee verschillende vloerprofielen. Waar de ene variant op de vloer wordt gemonteerd, is het ook mogelijk om het schuifdeursysteem te combineren met een verzonken rail. Daarbovenop worden de schuifelementen met een maximale breedte van 1,10 meter gemonteerd. 

Passend in elke omgeving

FloorTrack biedt alle vrijheid en speelruimte om tot het gewenste eindresultaat te komen. “Met dit systeem kunnen zowel smalle als brede glazen scheidingswanden worden gerealiseerd”, aldus Frank Bouwman, general manager binnen Bohle Benelux.

“Enerzijds is het mogelijk om de vloerprofielen individueel in te korten, anderzijds kun je ze met behulp van speciale verbindingselementen samenvoegen tot één prachtig geheel van meer dan 10 meter breed. Op die manier kom je tot een indrukwekkende en eigentijdse glazen pui.” 

FloorTrack met vijf schuifdeuren.

Maar er is méér. Omdat de afzonderlijke glazen panelen van 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas met elkaar zijn verbonden, kan de open scheidingswand in een handomdraai worden gesloten. Verder past FloorTrack met drie verschillende afwerkingen (wit, antracietgrijs en geanodiseerd aluminium) in elke omgeving. 

De toepassing van hoogwaardige geanodiseerde onderdelen resulteert bovendien in de corrosiebescherming die zo gewenst is tijdens het gebruik in de buitenlucht. En wat in het kader van een praktische montage ook vermeldenswaardig is: de hoogteverstelling van het systeem garandeert altijd een perfecte uitlijning van de ruiten.

FloorTrack in vogelvlucht

Optimale overgang dankzij een opgebouwde of verzonken vloerrail;

Flexibel in gebruik: met de verbindingselementen kan een totale breedte van meer dan 10 meter worden gerealiseerd;

De hoogte van de scheidingswand kan tijdens de plaatsing gemakkelijk worden aangepast;

Met drie verschillende afwerkingen is het systeem in elke omgeving een blikvanger;

Leverbaar in een 3-, 4- of 5-deurs uitvoering;

Te voorzien van verschillende deurpanelen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details