Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
De nieuwe norm in sluit- en toegangverleningssystemen
De brand- en rookwerende deuren worden automatisch vergrendeld wanneer de deur wordt gesloten.

De nieuwe norm in sluit- en toegangverleningssystemen

Duits familiebedrijf toont innovatief karakter op Polyclose

Met de nieuwe slotenserie 835, de panieksloten 837(P) en 837(PX) en het geavanceerde toegangverleningssysteem SmartAcces tekende FUHR onlangs voor de introductie van een aantal veelzijdige concepten en producten. Op Polyclose zet het Duitse familiebedrijf ze terecht op het podium. Productmanager Benelux Marco Pels vertelt wat een bezoek aan de stand van de hang- en sluitwerkspecialist tijdens het Gentse evenement meer dan de moeite waard maakt. 

Volgens het motto ‘Solutions that put you a step ahead’ bewijst FUHR op de Polyclose in een inspirerende omgeving nog maar een keer waarom het zich mag rekenen tot de meest vooraanstaande ontwikkelaars en producenten van hoogwaardige hang- en sluitwerkoplossingen, toegangverleningsystemen en smart home producten. 

Nieuwe 835-serie

Dat gebeurt allereerst met de autosafe 835, een nieuwe serie automatisch vergrendelende sloten die voor meerdere toepassingen inzetbaar is. Het is een systeem dat de nodige voordelen en speelruimte biedt, zo blijkt. “De autosafe 835 kan modulair worden opgebouwd naar een smartlock”, aldus Pels. “Dit wordt bereikt door als eerste stap een autosafe 835 te voorzien van een achteraf op te bouwen 12/24 volt autotronic motor. Hiermee kan het slot volledig elektronisch worden gestuurd, bijvoorbeeld via een intercom of kaartlezer. Tegelijk is het mogelijk om er een communicatiemodule op te zetten, een voorziening waarmee je het slot via onder meer een speciale app, vingerscan of handzender draadloos kunt bedienen.” 

FUHR brengt wederom kleur naar de Polyclose.

Een andere meerwaarde van de autosafe 835 zit ‘m in het feit dat het systeem perfect geschikt is voor de montage op taatsdeuren. Om in de behoefte aan speciale meerpuntssluitingen te voorzien, heeft FUHR opnieuw de innovatiebakens verzet. Met als resultaten dat deuren tweezijdig betrouwbaar kunnen worden afgesloten en, misschien nog wel belangrijker, probleemloos zijn te bedienen. Zowel van buitenaf als van binnenuit. 

Wereldprimeur 

Naast de 835-serie presenteert FUHR tijdens Polyclose ook de uitbreiding van het bestaande paniekslotenprogramma. Met de lancering van de FUHR 837(P) en 837(PX) sloten met elektronisch koppelbare deurkruk (die draadloos van een elektrische voeding kunnen worden voorzien door middel van inductietechniek), is er zelfs sprake van een regelrechte wereldprimeur die in Gent live kan worden bewonderd. “We verwachten dat vanaf het eerste kwartaal van 2024 de eerste projecten met deze noviteiten gerealiseerd kunnen gaan worden”, blikt Pels enthousiast vooruit.

Slim en veilig toegang

Ook het snel en eenvoudig te monteren SmartAcces concept maakt een bezoek aan de FUHR-stand alleszins nuttig. Met het geavanceerde toegangverleningsysteem, toepasbaar op zowel nieuwe als alle bestaande motorbediende sloten van FUHR, kunnen deuren gemakkelijk en gecontroleerd zónder sleutel en desgewenst met een app via een smartphone worden geopend. Daar komt bij dat voor een vlekkeloos functioneren geen cloudregistratie of internetverbinding nodig is. De volledige communicatie gaat via Bluetooth. “Verder kun je met SmartAcces de zogenaamde SmartTouch deurgreep bedienen, een product dat we voortaan ook in de kleur mat zwart kunnen leveren”, zegt Pels, die het nagelnieuwe concept beschouwt als een perfecte aanvulling op het huidige assortiment. “We lopen hiermee andermaal voorop in de markt.”

Meer informatie vindt u op: www.fuhr.nl. 

FUHR Benelux standnr. 1562

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details