Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
De voordelen van op maat gemaakte schuif- en hefschuiftoepassingen

De voordelen van op maat gemaakte schuif- en hefschuiftoepassingen

Esthetisch aanzicht en functionele perfectie zijn prima gecombineerd

Het aluminium-systeemhuis heroal biedt op maat gemaakte oplossingen op het gebied van schuif- en hefschuifsystemen. Hiermee kunnen architectonische oplossingen voor de individuele woning- en projectbouw worden gecreëerd dankzij een breed scala aan toepassingsmogelijkheden, zoals volledig glazen of vleugelhoeken die geopend kunnen worden.

De schuif- en hefschuifsystemen staan voor duurzame en doordachte oplossingen door het aluminium materiaal en de intelligente constructie. Het aluminium materiaal maakt de toepassing van bijzonder grote elementen mogelijk. Afhankelijk van de openingswijze kunnen heroal schuif- en hefschuifsystemen worden geïnstalleerd met een, twee of driesporige kozijnen en tot zes beweegbare vleugels. Daarom zijn ze geschikt voor bijzonder grote gebouwopeningen. Beglazing met een groot oppervlak dient als een bijna onzichtbare verbindingsschakel tussen binnen en buiten: daardoor zorgt deze voor een indrukwekkend uitzicht.

Een bijzonder esthetisch ontwerp wordt geboden door de realisatie van een volledig glazen of vleugelhoek ter opening. De volledig glazen hoek van isolatieglas doet het zonder kozijnprofiel in de hoek, waardoor het zicht naar buiten zou worden geblokkeerd. Gerealiseerd als een 90° opengaande vleugelhoek, wordt via de hoek onbeperkte toegang tot het buitenbereik verleend, aangezien deze ook zonder steun in het hoekbereik wordt gemonteerd. Om de barrièrevrijheid in alle doorgangszones te garanderen, biedt het bedrijf met het heroal DS-drainagesysteem een assortiment-overkoepelende oplossing voor een betrouwbare oppervlakafwatering.

Esthetiek en functie gecombineerd: heroal aluminium schuifsystemen passen in elk gebouw dankzij de talrijke ontwerpmogelijkheden in elk project en scoren tegelijkertijd met de beste prestatie-eigenschappen. ©heroal

Geruisloos

Extra comfort wordt geboden door de Easy Move-functie, die de schuifvleugels tot een gewicht van 400 kg bij het openen en sluiten geruisloos dempt en automatisch dicht trekt, en bovendien beschermt tegen beknelling van personen en beschadiging van de vleugel door een ongeremd schuiven tegen het kozijn. 

Bovendien zorgt een gemotoriseerde aandrijving voor maximaal bedieningscomfort: in combinatie met de heroal SF Drive, die eenvoudig te installeren is via plug-and-play, kunnen heroal hefschuifdeursystemen moeiteloos, comfortabel en veilig worden bediend. Bijvoorbeeld met een druk op de knop, met een afstandsbediening of door aansluiting op een smart home-systeem. Door de volledig geïntegreerde constructie is alleen het elegante bedieningspaneel van buitenaf zichtbaar.

Dankzij de eigen coatingservice van de fabriek kunnen de heroal schuif- en hefschuifsystemen in kleur worden aangepast aan de individuele eisen. Ook op het gebied van geluidsisolatie, warmte-isolatie en inbraakbeveiliging komen heroal schuif- en hefschuiftoepassingen tot de beste waarden. Hoogwaardige isolatiematerialen en een innovatieve constructie zorgen voor effectieve geluidsisolatie. 

Bovendien verminderen ze de warmteoverdracht tussen de binnen- en buitenruimte, wat zorgt voor meer comfort in de binnenruimten, vooral tijdens de verwarmingsperiode. Natuurlijk heeft het een positief effect op de energiebalans.

De vereiste warmte-isolatie – ook bij grote glasvlakken – wordt door de systeemoplossingen met UW-waarden vanaf 0,86 K/(m²K) bereikt dankzij de uitgekiende opbouw van de vleugelprofielen. Een combinatie met heroal zonwering en insectenwerende oplossingen is ook mogelijk. Ter verhoging van de inbraakwerendheid kunnen alle heroal schuifsystemen worden uitgerust met extra veiligheidsbeslag, zoals een uittilbeveiliging, vloervergrendeling of doorboorbescherming, om zo in alle gangbare openingsvarianten weerstandsklasse RC 2 te bereiken.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details