Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Donker basisprofiel perfectioneert premium kleurtechnologie GEALAN-acrylcolor®

Donker basisprofiel perfectioneert premium kleurtechnologie GEALAN-acrylcolor®

Betere esthetische uitstraling is niet mogelijk! GEALAN-acrylcolor® wordt nu gecombineerd met een kunststof basis dat qua kleur harmonieert. De combinatie van de premium kleurtechnologie en donker basis is vanaf september 2023 bij GEALAN verkrijgbaar voor alle systemen.

De geselecteerde GEALAN-profielen lijken binnenkort op het eerste gezicht naadloos. Er is een keuze uit drie donkere GEALAN-acrylcolor® trendkleuren aan de buitenkant en zes harmoniërende donkere decoratieve folies aan de binnenkant. Het resultaat met een donkergrijs basis ertussen biedt een uitstraling voor de kozijn, raam- en schuifelementen die vanuit elk perspectief een perfecte eenheid uitstralen.

Geoptimaliseerde grondstof voorkomen opwarming

De hoogwaardige uitstraling is zichtbaar en voelbaar. Bij het openen van de ramen springt de donkere basis stijlvol in het oog. Geoptimaliseerde grondstof zorgt voor het beste resultaat. De grondstofformule voorkomt dat de donkere profielen opwarmen in de zon en voorkomen zo mogelijke vervorming van het kunststofprofiel.

Talloze samenstellingen mogelijk in de compleet donkere uitvoering

Alleen het beste voor deze nieuwe premium combinatie, de beproefde GEALAN-acrylcolor® kleurtechnologie samen met de donkere basis is verkrijgbaar in de topkleuren RAL 7016, RAL 9005 en DB 703 aan de buitenkant. Aan de binnenkant van de donkere GEALAN-profielen siert de keuze uit zes bijpassende decoratieve folies, van antracietgrijs tot zwart tot DB 703. Hierdoor ontstaat een breed scala aan kleurcombinaties waarmee de vraag naar donkere tinten in kozijnen individueel en harmonieus kan worden vormgegeven.

Deze kleursamenstellingen bestaande uit de aantrekkelijk premium kleurtechnologie, een grijze basis en bijpassende decoratieve folies, zijn mogelijk in de GEALAN systemen S 9000, S 9000 HST, S 9000 NL base, GEALAN-KUBUS®. GEALAN blijft de duurzame weg van het recyclen van grondstoffen volgen in deze nieuwe combinaties. Zo worden zelfs de donkere profielen uitgerust met gerecyclede kernen met een grondstof besparende en duurzame manier. GEALAN maakt de nieuwe premium profielen beschikbaar in zelfs de kleinste hoeveelheden. Bestelbaar vanaf september 2023 zijn de donkere profiel combinaties met benoemde GEALAN-acrylcolor® trendkleuren al verkrijgbaar vanaf één profiellengte.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details