Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
End-to-end digitalisering van alle bedrijfsprocessen: veel flexibiliteit

End-to-end digitalisering van alle bedrijfsprocessen: veel flexibiliteit

Oplossingen voor fabrikant én handel

Al 30 jaar focust 3E Datentechnik GmbH op de vraag van de fabrikant en handelaar in ramen. Zo ontwikkelt het bedrijf efficiënte digitale oplossingen met als doel de digitalisering en betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen te verbeteren. 3E-LOOK staat dan ook garant voor end-to-end digitalisering van alle bedrijfsprocessen. De nieuwste versie van de ERP-software biedt veel functionaliteiten. Zo gaan materiaalbeheer en capaciteitsplanning nauw samen. Deze hoogwaardige oplossing voor gedigitaliseerde processen in onder meer productie, verzending, montage en nacalculatie is daarom perfect afgestemd op de noden van de bedrijven.

Een gepersonaliseerde en individuele werkomgeving voor elke gebruiker.

3E Datentechnik GmbH werd opgericht in 1993 en is uitgegroeid tot een specialist op het vlak van end-to-end digitalisering voor raamfabrikanten en –handelaars: van grote multinationals over KMO’s tot de lokale eenmanszaak. Het softwarehuis met hoofdkantoor in Zuid-Duitsland en filialen in Zwitserland en Frankrijk telt vandaag meer dan 90 medewerkers en is actief in heel Europa. Vooral de onovertroffen flexibiliteit van hun oplossingen springt meteen in het oog. Zo omvat de gekende ERP-software 3E-LOOK heel wat functionaliteiten die het leven van de raamfabrikant en –verdeler gevoelig vereenvoudigen. De IT-specialisten blijven zich elke dag weer inzetten om de volledige geïntegreerde oplossingen continu te optimaliseren en uit te breiden, telkens weer afgestemd op de wensen van de gebruiker.

Zo is de light-versie van de module voor materiaalbeheer vandaag één van de highlights. Hiermee kunnen ook kleinere bedrijven hun transacties met de leveranciers volledig digitaal en automatisch verwerken, zonder zich te moeten bezig houden met ongebruikte functionaliteiten. Deze oplossing is gemakkelijk in gebruik en maakt het mogelijk om alle processen papierloos te laten verlopen via openTRANS, een platform dat door alle voorname fabrikanten en toeleveranciers in de branche ondersteund wordt.

Bovendien werden de mobiele oplossingen verder uitgebreid om ook de processen op de bouwplaats en tijdens de montage verregaand te digitaliseren. De app zorgt voor een maximale beschikbaarheid van informatie uit de databank en biedt nu ook een digitale leverbon, beschikbaar op mobiele apparaten. Dat zorgt ervoor dat de oplevering netjes en volledig papierloos kan gebeuren. Dankzij de koppeling met Google Maps kan men gemakkelijk zijn route plannen.

Het beheer van de blokken creëert mogelijkheden die ervoor zorgen dat het proces voor het terughalen probleemloos digitaal opgestart kan worden. Dankzij het mobiele dashboard kan men bedrijfsgegevens en belangrijke cijfers raadplegen, ongeacht de locatie.

3E biedt tevens de software 3E-LOOK Trade voor de handelsondernemingen, waarmee offertes, bestellingen en toebehoren, en zelfs montageprocessen digitaal verwerkt kunnen worden. Verder is er ook de browser-oplossing WEBSales, die zorgt voor een papierloze werking tussen raamfabrikant en -verdeler. De bi-directionele interface tussen WEBSales en 3E-LOOK zorgt ervoor dat dubbel werk bij de invoer van data en bestellingen vermeden wordt.

3E Datentechnik GmbH toonde zijn ERP-software met de mobiele oplossingen en WEBSales met succes op recente vakbeurzen, zoals BAU München en de FIT Show in het Engelse ­Birmingham. Met deze nieuwe ontwikkelingen stimuleert de IT-specialist de digitalisering, networking en automatisering in de branche van de raamconstructie. Bedrijven kunnen hun processen efficiënter maken, de productiviteit verhogen en hun concurrentiepositie verstevigen. Meer informatie vind je op onze website.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details