Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
In een goede buurt

In een goede buurt

Stedelijk wonen op oudere leeftijd. Dat is wat het verpleeghuis Burano in de Nederlandse stad Zaandam op slechts 20 minuten afstand van Amsterdam waarmaakt. Het tehuis telt 144 appartementen en is afgestemd op de behoeften van de oudere bewoners.

De seniorvriendelijke appartementen maken het voor de bewoners mogelijk om zelfstandig te zijn, terwijl de nabijheid van het verpleeghuis hen veiligheid en zekerheid biedt. Grote GEALAN S 9000 NL ramen in de kleuren GEALAN-acrylcolor® antracietgrijs en crèmewit verlichten de appartementen en bieden een panoramisch uitzicht. “Interactie” was de centrale gedachte achter het ontwerp van het complex.

De woongebouwen zijn verbonden door een verhoogd dek. De gemeenschappelijke tuin en de halfopen ruimte tussen de gebouwen dienen als ontmoetingsplaatsen waar mensen samen kunnen zitten, converseren en delen. Zo wordt sociaal georiënteerd gebouwd!

Gebruikte producten en innovaties van GEALAN

Innovaties GEALAN-acrylcolor®

De unieke oppervlakteafwerking

S 9000 NL

Het nieuwe, moderne en innovatieve kozijn met een 3-dichting-systeem door het hele systeem. Het is speciaal ontworpen voor de behoeften en eisen van de Nederlandse markt en het voldoet aan alle visuele criteria.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details