Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Kies de terrasoverkapping die perfect past bij elk outdoor project
Pallazzo introduceert een nieuwe zonwering, die op het dak gemonteerd wordt en zo de zonnewarmte tegenhoudt, voordat ze het dak bereikt.

Kies de terrasoverkapping die perfect past bij elk outdoor project

Covid-19 was voor velen meer dan ooit het sein om te renoveren. Daarbij groeide ook het aantal outdoor living projecten. De trend om buiten te leven, manifesteert zich immers steeds sterker en de vraag naar zonwering, terrasoverkappingen en lamellendaken neemt toe. Pallazzo is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van dergelijke oplossingen. Blikvangers zijn het Pallazzo LOUNGE® lamellendak en de kubistische terrasoverkapping SQOPE®, maar intussen blijft de firma gevestigd in Eindhoven verder investeren in innovatieve oplossingen, waaronder een nieuwe zonwering voor terrasoverkappingen. 

Men kan bij Pallazzo terecht voor zonwering, glazen schuifwanden, wintertuinen lamellendaken en terrasoverkappingen. Zo omvat het gamma de aluminium terrasoverkappingen Pallazzo ONE, 150 SL, Pallazzo XL en XL AVENTA. Met de LOUNGE® biedt de fabrikant een lamellendak met een modern en strak design, die tegen de gevel aangebouwd of vrijstaand gemonteerd wordt. De kantelbare lamellen zijn 135° roteerbaar, waardoor de consument zelf de lichtinval, de schaduw en de ventilatie naar believen kan bepalen. Dankzij de extreem hoge sterkte en de robuuste afwerking van de lamellen kunnen afmetingen tot 6 x 4 m gerealiseerd worden. De lamellen en profielen, maar ook de afwerkingsmaterialen zijn van aluminium en worden volledig gelakt in een kleur naar keuze. 

De lamellen van de Pallazzo LOUNGE® zijn 135° roteerbaar, waardoor de consument zelf de lichtinval, de schaduw en de ventilatie naar believen kan bepalen.

Kubistische terrasoverkapping

“Ons paradepaardje is de kubistische terrasoverkapping Pallazzo SQOPE®. Die wordt gekenmerkt door een strak en symmetrisch ontwerp met dakliggers die recht liggen en in de constructie geïntegreerd zijn en zo van buitenaf niet zichtbaar zijn. De grote glasoppervlakken zorgen voor veel natuurlijk licht en transparantie”, vertellen ze bij Pallazzo. 

“Dankzij innovatieve technologieën is het mogelijk om overkappingen met een vrije overspanning tot maar liefst 7 meter en een diepte tot 4,5 meter te realiseren. Zo kan men de ruimte vrij inrichten, zonder rekening te houden met eventuele obstakels, en krijgt men ook een onbelemmerd zicht op de tuin.” 

Genieten het hele jaar door

Deze tuinoverkappingen worden opgebouwd uit slanke, maar tegelijk robuuste aluminium profielen. Ze dragen het Qualicoat Seaside keurmerk, zijn CE 9010-1 gecertificeerd en ontwikkeld met verdekte afwatering en volledig weggewerkte bevestigingsmaterialen. Met een lamellendak of aluminium terrasoverkapping van Pallazzo ervaart de consument de charmes van elk seizoen in eigen tuin. 

Als het donker wordt, zorgt een hoogwaardige LED verlichting voor een warme sfeer en gezelligheid. Pallazzo FLOWZZ® screens houden overbodige zonnewarmte buiten, beschermen meubilair tegen verkleuring en beperken de inkijk. Ook de glazen schuifwand Pallazzo INVIGO PRO® biedt extra comfort dankzij bescherming tegen wind en regen, zonder de transparantie en het uitzicht op de tuin te verliezen. 

De SQOPE® is het paradepaardje in het gamma van Pallazzo: een terrasoverkapping met een kubistisch design.

Innovatieve zonwering

“Vandaag introduceren we een nieuwe wind- en waterbestendige zonwering, die op het dak van de overkappingen gemonteerd wordt. Ze houdt de warmte van de zon tegen vooraleer ze het terrasdak bereikt en zorgt zo voor een frisse ruimte op het terras. Deze zonwering, uitgerust met hoogwaardig acryldoek, is leverbaar in 9 standaard trendkleuren, waardoor ze perfect bij de stijl van een terrasoverkapping aansluit. Maar ook andere kleuren zijn verkrijgbaar, zodat er voor elke toepassing wel een perfecte oplossing is”, sluiten ze bij Pallazzo af. 

“Dankzij een elektrische aandrijving kan deze zonwering eenvoudig met een afstandsbediening bestuurd worden. Bij een gecombineerde zonwering kunnen alle delen afzonderlijk tot in de gewenste stand gezet worden. Bovendien is het ook mogelijk om alle andere opties, zoals de screens en LED-verlichting, te koppelen en zo met dezelfde afstandsbediening alles aan te sturen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details