Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
‘Meer dan 2.000 verschillende profielen uit voorraad leverbaar’
Speciaal voor de markt van screens ontwikkelde CF kunststofprofielen een tri-extrusieprofiel met een slijtvaste laag.

‘Meer dan 2.000 verschillende profielen uit voorraad leverbaar’

CF kunststofprofielen: dé partner voor de zonwering en geveltechniek

CF kunststofprofielen heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in het produceren van kunststof profielen voor de bouwnijverheid en industrie. Het bedrijf uit het Overijsselse Gramsbergen produceert kunststof profielen voor tal van toonaangevende toeleveranciers van gevelsystemen in heel Europa, waarvan er ook veel op Polyclose aanwezig zijn. “Ook in andere sectoren neemt het aantal toepassingen van onze profielen steeds verder toe”, zegt commercieel directeur Arjan Bosch van CF kunststofprofielen.

Met meer dan 2.000 verschillende kunststof profielen die uit voorraad leverbaar zijn, is CF kunststofprofielen de partner  voor onder andere de geveltechniek en de bouw. “Wij onderscheiden ons echter met name door klantspecifieke profielen die wij in eigen huis extruderen”, vertelt Arjan. “Belangrijke markten waarop wij ons richten zijn raambekleding, zonweringssystemen, de horrensector en kunststof- en aluminiumkozijnen. Voor die branches produceren wij allerlei soorten hulpprofielen, waaronder klik-, geleidings-, montage- en afwerkprofielen.”

Uitstraling en duurzaamheid

Gevelsystemen bepalen voor een groot deel de uitstraling van gebouwen. “Als specialist produceren wij kunststof profielen van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor mogen wij veel toonaangevende Europese leveranciers van gevelsystemen tot onze klantenkring rekenen”, verduidelijkt de commercieel directeur. “Maar ook in de Europese bouwsector nemen de toepassingen van onze kunststof profielen alsmaar toe. Daarnaast is er een groeiende vraag naar duurzame, gerecyclede kunststof profielen, waarop we steeds meer inspelen en uitleveren.”

Innovatief tri-extrusieprofiel

Op Polyclose kan de bezoeker kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen bij CF kunststofprofielen. Arjan licht een tipje van de sluier op: “Zo hebben wij speciaal voor de markt van screens een tri-extrusieprofiel ontwikkeld dat is voorzien van een slijtvaste laag. Deze vernieuwing draagt bij aan het wrijvingsloos functioneren van het doek in het screen. Hierdoor wordt een langere levensduur behaald, zowel voor het toegepaste profiel als voor het screeningsdoek.”

Meer informatie vindt u op: www.cf-kunststofprofielen.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details