Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Mooie verfijning van scharnieren: nieuw oppervlak voor huidige assortiment deurscharnieren

Mooie verfijning van scharnieren: nieuw oppervlak voor huidige assortiment deurscharnieren

Kleurenpalet is verder uitgebreid

Oppervlakken zijn doorslaggevend als het gaat om design en stilistische eisen,  vooral in de hoogwaardige sector. Opvallend en onderscheidend of onopvallend en geïntegreerd in het materiaal… De eisen aan klantspecifieke designwensen zijn talrijk. Dr. Hahn biedt een nieuwe methode om een breed gamma van bestaande deurscharnieren te verfijnen en zo het bestaande kleurenpalet uit te breiden.

Onder de naam Hahn Trinox is er nu een oppervlak dat optisch heel dicht aanleunt bij de roestvrij staal geborstelde finish. Het voordeel voor de metaalbewerker is dat hij kan werken met het deurscharnier dat hij gewend is. Dit maakt het mogelijk om verschillende kleuren te combineren in één object. Geheel volgens de ideeën van de designers. Een scharnier van roestvrij staal zou onvermijdelijk een andere scharniercontour hebben en daardoor een ander visueel effect. 

Nauwelijks te onderscheiden van gepolijst roestvrij staal.

Het nieuwe oppervlak geeft de deurscharnieren een hoge corrosiebestendigheid. Hahn Trinox kan gebruikt worden voor knoopvormige scharnieren op deuren uit kunststofprofielen en voor bijna alle scharnieren voor metalen deuren.

Het nieuwe oppervlak valt zeer in de smaak bij hoogwaardige entrees en vooral wanneer de architect, ontwerper of bouwheer wil dat het gekozen deurkrukgarnituur of de deurkrukstang harmonieert met de deurscharnieren.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details