Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuwe producten van Intersteel!

Nieuwe producten van Intersteel!

Nieuw! Aluminium voordeurknoppen en veiligheidsrozetten

Nieuw in het assortiment van Intersteel, vierkante aluminium voordeurknoppen en veiligheidsrozetten. Deze zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: aluminium F1 gematteerd en mat zwart. De voordeurknoppen zijn éénzijdig te monteren en geschikt voor houten deuren. De knop is excentrisch op de achterplaat geplaatst en heeft een afmeting van 58×58 mm en de achterplaat is 60×60 mm. De bijpassende aluminium veiligheidsrozetten zijn voorzien van kerntrekbeveiliging en zijn SKG*** gekeurd. Ga voor meer informatie naar onze dealershop of neem contact op met onze afdeling Verkoop via sales@intersteel.nl . 

Nieuw! Stijlvolle antracietgrijze deurkrukken

Ook deuren kunnen een echte eyecatcher in een woning zijn. Een stijlvolle deurklink in een opvallende kleur helpt daarbij. Intersteel introduceert een viertal deurkrukken in de kleur antracietgrijs. En laat dat nu net de trend worden voor 2021.

De vier deurkrukken maken deel uit van de Living collectie en zijn beschikbaar met ronde en vierkante rozetten. De robuuste en stevige vormgeving van deze deurkrukken past uitstekend in interieurs met een industriële uitstraling. Maar ook in een strak, modern interieur combineren deze antracietgrijze klinken goed met lichtere kleuren als wit of grijs.

Vanzelfsprekend zijn in dezelfde antracietgrijze kleur ook de bijpassende accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat als ook toilet- en badkamersluitingen verkrijgbaar. Verfijnde details, zoals mooie, stijlvolle deurklinken maken een interieur helemaal af en zorgen op een subtiele manier voor een bijzondere finishing touch.

Bezoek onze dealershop voor meer informatie of neem contact op met onze afdeling Verkoop via sales@intersteel.nl.

Nieuw! Houten knopkrukken

Intersteel introduceert vier nieuwe knopkrukken. De knopkrukken zijn uitgevoerd in hout en verkrijgbaar in vier varianten. Naast de naturel look van beukenhout biedt Intersteel de knoppen aan voorzien van een trendy zwarte finish. U heeft de keuze uit twee designs: ovaal zonder en met een rand. Ze zijn geschikt voor binnendeuren met een deurdikte van 32 tot 60 mm. De knoppen worden geleverd per paar, met losse rozetten en inclusief bevestigingsmateriaal voor montage. Ga voor meer informatie naar onze dealershop of neem contact op met onze afdeling Verkoop via sales@intersteel.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details