Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuwe Select Windows partner opent haar deuren in Drenthe

Nieuwe Select Windows partner opent haar deuren in Drenthe

VAKkozijnen: volop expertise en vakkennis in Roden

Op zaterdag 24 februari is het zover: dan opent de showroom van VAKkozijnen officieel haar deuren. Deze nieuwe Select Windows partner – de eerste in Noord-Drenthe -, wordt geleid door Sjouke en Paulien Visser.

Sjouke heeft met zijn bouwbedrijf al vele woningen in de regio van Select Windows kozijnen voorzien.Met VAKkozijnen nemen hij en Paulien nu ook een adviserende rol op zich. Vanuit een prachtige showroom in Roden tonen zij de isolatiekracht van mooie kozijnen in combinatie met isolatieglas.

Ongeëvenaarde kennis

Select Windows directeur Amanda Knol is verheugd dat VAKkozijnen als verkooppunt is toegevoegd aan het partnernetwerk. ‘Sjouke heeft jarenlange ervaring in de montage van kozijnen, wat betekent dat je kunt rekenen op ongeëvenaarde kennis, kwaliteit en service. Sjouke en Paulien hebben bovendien een diepe verbinding met Drenthe en de omliggende gebieden. Ze kennen daardoor de specifieke behoeften van de regio. Hun passie voor bouw en renovatie, gecombineerd met hun expertise in het plaatsen, maakt hen de ideale keuze voor jouw woningprojecten.

Maatwerk assortiment voor de woonconsument

VAKkozijnen gaat zich richten op kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van Select Windows, inclusief isolatieglas. Ook behoren dakkapellen, gevelbekleding en dakgoten tot het assortiment en daarmee tillen zij woningen in de regio naar een hoger niveau. Kunststof kozijnen zorgen voor uitstekende isolatie en verhogen de veiligheid. Daarnaast is er een breed scala aan maatwerk deuren, van voordeur tot openslaande tuindeuren en schuifpuien, die een nieuwe dimensie aan woningen kunnen geven. Isolatieglas draagt bij aan energie-efficiëntie. De op maat gemaakte dakkapellen, kunststof dakgoten en gevelbekleding zorgen ervoor dat elke woning van top tot teen in de beste staat is.

Select Windows Partner

Sjouke Visser: ‘De keuze om partner te worden van Select Windows, was een logische. ‘Dat zit met name in de hoogwaardige producten en de service die zij leveren, dingen die Paulien en ik erg belangrijk vinden. Daarnaast kom je als ondernemer eigenlijk altijd tijd te kort. Select Windows neemt een hoop werk uit handen. Op die manier kan ik meer tijd aan mijn klanten besteden. Dat is fijn, want advies geven en monteren is uiteindelijk wat wij het liefste doen.’

Perfect ingemeten en duurzaam

VAKkozijnen biedt deskundig advies om te zorgen dat de woonconsument de beste keuze maakt voor zijn of haar huis. Met een team van ervaren monteurs worden dagelijks particuliere woningen en appartementen gerenoveerd, onder de voorwaarden die zijn gesteld door branchevereniging VKG Keurmerk. Duurzaam renoveren, woningen klaar maken voor een energiezuinige of zelfs energieneutrale toekomst is daarbij een belangrijke doelstelling. Sjouke en Paulien zijn goed geïnformeerd over de laatste subsidies voor woningverduurzaming en staan klaar om hun klanten ook hierin te begeleiden. Het ervaren team garandeert dat elk product perfect ingemeten en geïnstalleerd wordt. VAKkozijnen staat klaar voor particuliere woningbezitters in Westerkwartier, Roden, Assen, Emmen of elders in de regio om woningen om te toveren tot droomhuizen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details