Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Officiële introductie van geavanceerd systeem van toegangsverlening
De nieuwe uitstraling van FUHR.

Officiële introductie van geavanceerd systeem van toegangsverlening

Hang- en sluitwerkspecialist presenteert mooi nieuws in München

BAU München, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor architectuur, materialen en systemen, is voor FUHR een uitstekend podium om de hoge ambities op het gebied van toegangverleningssystemen en vergrendelingen te presenteren. Dat gebeurde dit jaar dan ook wederom in de Münchener Messe. Volgens het thema ‘FUHR: Solutions that put you a step ahead’ liet het bedrijf tussen 18 en 25 januari de beursbezoekers in een inspirerende entourage diverse nieuwe productconcepten live ervaren.

Wereldprimeur

Vanuit verschillende disciplines had FUHR in de hoofdstad van Beieren mooi nieuws te melden. Zo werd onder meer een nieuwe uitvoering van het paniekslotenprogramma gepresenteerd. Met de introductie van de FUHR 837 (P) en 837 (XP) sloten met elektronisch koppelbare deurkruk (die draadloos van een elektrische voeding kunnen worden voorzien door middel van inductietechniek), tekende het bedrijf zelfs voor een absolute wereldprimeur. FUHR verwacht dat vanaf het vierde kwartaal van 2023 de eerste projecten uitgeleverd zullen worden. 

Een impressie van de stand tijdens BAU München.

Slim toegang

Tijdens de vakbeurs zette FUHR ook voor het eerst het nieuwe ‘Smart Acces’ concept vol in de spotlights. Dit geavanceerde toegangverleningssysteem maakt het mogelijk om deuren eenvoudig en gecontroleerd zónder sleutel en desgewenst met een app via de smartphone te openen. En wat ook mooi is: het slimme en gebruiksvriendelijke systeem is snel en eenvoudig te monteren. “Voor FUHR is dit een goede aanvulling op het bestaande assortiment”, vertelt Martijn van Dort, directeur van het vanuit Ede opererende FUHR Benelux. “We lopen hiermee voorop in de markt.” 

Het ‘Smart Acces’ systeem is niet alleen te verkrijgen op nieuwe sloten. Oók alle bestaande motorbediende sloten van FUHR kunnen met het systeem worden uitgevoerd. Voor een vlekkeloos functioneren is verder geen cloudregistratie of internetverbinding benodigd; de communicatie verloopt volledig via Bluetooth. Daarnaast is het mogelijk om met het technisch hoogstandje de ‘SmartTouch’ deurgreep te bedienen, een product dat FUHR sinds kort ook in de kleur mat zwart levert. 

“De lancering van het ‘Smart Acces’ systeem, in combinatie met de app die via de App Store van Apple te verkrijgen is, staat gepland voor begin 2024”, aldus Van Dort, die tot slot verwijst naar de onlangs geheel vernieuwde website van FUHR. “Een medium waarop we, naast algemene bedrijfsinfo, continu melding zullen maken van nieuwe conceptinformatie, productinformatiebladen en verschillende video’s.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details