Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Ontdek de mogelijkheden van aluminium zonwering lamellen!

Ontdek de mogelijkheden van aluminium zonwering lamellen!

Nu we steeds meer zonnige en warmere zomers hebben in Nederland, wordt het steeds belangrijker om goed functionerende zonwering te hebben. In een langdurig warme periode draagt zonwering sterk bij aan het koel houden van een gebouw. In de donkere wintertijd daarentegen hoort goede zonwering juist voldoende zonlicht door te laten.

Aluminium zonwering lamellen zijn niet alleen functioneel en effectief maar bieden op esthetisch vlak ook veel mogelijkheden. Zo zorgt de moderne uitstraling van zonwering ervoor dat het gevelbeeld er een stuk aantrekkelijker uit komt te zien. Bovendien zijn er verschillende soorten afmetingen en afwerkingen beschikbaar waardoor de zonwering lamellen bijna in ieder bedrijfspand, appartementencomplex of huis zou passen!

Nauwkeurige afwerking van lamellen

Het is belangrijk dat lamellen de goede afwerking meekrijgen, zodat ze de uitstraling van het pand kunnen complementeren. Comhan biedt aluminium zonwering lamellen die van de zeer goede kwaliteit zijn en zijn ook nog eens mooi voor het oog.

Het is daarnaast mogelijk om de lamellen naar uw stijl te personaliseren. Bij Comhan kunnen wij de lamellen in elke RAL kleur aanleveren. Ook de behandeling van het oppervlak kunt u zelf bepalen. Enkele mogelijkheden zijn poedercoaten, anodiseren of eventueel sublimeren naar hout- of marmerlook.

De laatstgenoemde mogelijkheid is een interessante optie als u de voordelen van aluminium wilt behouden, maar toch op zoek bent naar de uitstraling van hout of marmer. Hierdoor krijgt u een lichte, maar toch sterke zonwering, die bovendien zeer goed te onderhouden zijn. Ook deze variant valt te personaliseren in maar liefst veertien mogelijke basiskleuren.

Afmetingen van de lamellen

Comhan kan de lamellen direct uit voorraad aan u leveren in meerdere afmetingen. In ons aanbod kunt u standaard de afmetingen 200, 300, 400 en 500 mm vinden. We hebben hier onlangs ook de afmeting 120 mm aan toegevoegd. Dit is een ideale afmeting voor het plaatsen van een luifel boven een deur of raam of de realisering van schuifpanelen voor een raam.

Wij kunnen uw lamellen ook inclusief montage kokers, eindkappen, of verstelbare ophang- en montagehaken leveren (let wel op: de betreffende haken zijn alleen geschikt voor aluminium lamellen die een breedte van 200 of 300 mm hebben). Bij lamellen met een breedte van 120 mm kunnen wij op maat ophangbeugels voor u maken.

Meer weten over aluminium zonwering lamellen?

Bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van aluminium lamellen? Hiervoor kunt u terecht op onze overzichtspagina, waar u de mogelijkheden van een aluminium zonwering met hout- of marmerlook kunt ontdekken. Mocht u nog vragen over Comhan als uw aluminium leverancier, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details