Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Praktisch én elegant | Elektronisch deurbeslag voor binnendeuren

Praktisch én elegant | Elektronisch deurbeslag voor binnendeuren

Toegangscontrolesystemen die toegang geven tot een pand of een afdeling zijn binnen de utiliteit inmiddels meer regel dan uitzondering. Er zijn situaties waarbij het wenselijk is om ook alle binnendeuren mee te nemen in het toegangscontrolesysteem. WINKHAUS heeft daar niet alleen zeer praktische oplossingen voor, de producten zijn ook nog eens elegant uitgevoerd. Het blueSmart elektronisch deurbeslag voor binnendeuren (ETB-IM) is veilig, prettig in gebruik en mag gezien worden.

De blueSmart producten zijn flexibel inzetbaar. Dennis Sevat van Winkhaus Nederland is aan het woord: “Bij openbare gebouwen als scholen, hotels, kantoorgebouwen, klinieken en ziekenhuizen hebben we te maken met een dynamisch veranderende gebruiksstructuur. Met blueSmart technologie van Winkhaus kunnen toegangsautorisaties centraal – en snel – geregeld worden. Onze elektronische sluit­systemen kenmerken zich door een hoge kwaliteit en eenvoudige bediening, ze zijn praktisch onbeperkt opschaalbaar en enorm flexibel.”

Toepasbaar op alle gangbare binnendeuren

“Met onze blueSmart technologie en het bijbehorende deurbeslag kan het bestaande sluitsysteem van een binnendeur snel en eenvoudig met het nieuwe beslag uitgebreid worden. Alle gangbare binnendeuren kunnen van deze technologie worden voorzien”, somt Sevat op. “Voor speciale autorisaties of noodopeningen kan het elektronische deurbeslag gecombineerd worden met mechanische of elektronische cilinders.”

Na het verwijderen van het oude deurbeslag kun je het elektronisch deurbeslag door de bestaande DIN-openingen in het deurslot eenvoudig en stabiel vastschroeven.

Gemakkelijke montage, snelle en contactloze communicatie

Het elektronische deurbeslag is zonder bekabeling en veelzijdig bruikbaar. Of het nu gaat om binnendeuren met een insteekslot, dagschoot vergrendeling of een zelfvergrendelend automatisch slot; in alle gevallen gebeurt de blueSmart communicatie snel en contactloos. Sevat: “Dat kan via bevoegde blueSmart sleutels, sleutelhanger tags of ID-kaarten. “

De deurkruk is enkelzijdig elektronisch gecontroleerd en biedt met een persoonsgebonden enkelvoudige en continue vrijgavefunctie (zowel manueel als automatisch instelbaar) flexibele opties voor de toegangscontrole. “Montage op de deur is zeer eenvoudig, dankzij de voormontage die in de fabriek gedaan wordt”, schetst Sevat. “Na het verwijderen van het oude deurbeslag kun je het elektronisch deurbeslag door de bestaande DIN-openingen in het deurslot eenvoudig en stabiel vastschroeven. Meestal lukt dat zonder boren en er komt geen kabel aan te pas. Zaken als het aanpassen van de draairichting en het vervangen van de batterijen kunnen met standaard gereedschap eenvoudig uitgevoerd worden.”

Het oog wil ook wat…

Het blueSmart elektronisch deurbeslag voor binnendeuren wordt geleverd met een keuze in vijf hoogwaardige rvs-designs. “Drie daarvan zijn ook toegelaten voor toepassing in vluchtdeuren”, zegt Sevat. “Er is veel aandacht besteed aan de optiek van het deurbeslag. Het ontwerp is tijdloos en kent een minimalistische uitstraling. De digitale slotplaat kan geleverd worden in wit of zwart, afgewerkt met een uv-bestendig kunststof oppervlak. Samen met de vijf deurkruk designs in rvs zorgt dit voor een uitstraling die neutraal opgaat in iedere interieurstijl.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details