Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Revolutie in digitalisering raam-, deur- en gevelbouw
De SimplyTag, Orgadata’s nieuwste product, brengt de industrie een belangrijke stap verder.

Revolutie in digitalisering raam-, deur- en gevelbouw

Van 19 tot 22 maart is het weer zover: FENSTERBAU FRONTALE opent haar deuren in Neurenberg, en Orgadata staat er middenin. In Hal 7A, Stand 526, draait alles om innovatieve softwareoplossingen die de digitale transformatie in de industrie naar een nóg hoger niveau tillen. Een hoogtepunt: de gloednieuwe SimplyTag.

De focus van de beurspresentatie ligt op de beproefde Logikal-software, die al tientallen jaren een revolutie teweegbrengt in de raam-, deur- en gevelbouw. Logikal, de onbetwiste marktleider, stelt vakmensen in staat om moeiteloos te digitaliseren, van idee tot afgewerkt element. Logikal onderscheidt zich vooral door haar onafhankelijkheid van fabrikanten. De grootste database van profielen, beslag en accessoires op de markt maakt Logikal wereldwijd de eerste keuze.

Logikal 12

Een van de innovaties waarmee Orgadata op de beurs uitpakt, is Logikal 12. De experts van Orgadata hebben de software volledig gereorganiseerd. Het projectcentrum, een nieuwe 3D-weergave in de elementinvoer en een geoptimaliseerd bedieningsconcept: met dit alles zet Logikal 12 nieuwe standaarden op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie.

SimplyTag van Orgadata maakt CE-labeling, onderhoud en reparatie gemakkelijker.

Simply Tag

Orgadata’s nieuwste product, SimplyTag, brengt de industrie een belangrijke stap verder. Productiegegevens kunnen nu direct op het venster worden bevestigd en toegankelijk worden gemaakt via een QR-code. Dit betekent dat de SimplyTag ook kan helpen bij CE-labeling, onderhoud en reparaties. Geen vervelende metingen van defecte ruiten meer – alle informatie is beschikbaar via de QR-code. Dit is een duidelijk voordeel voor klantenbinding op lange termijn.

Logikal MES 

Het aanbod van Orgadata op de beurs wordt compleet met presentaties over Logikal MES. Dit productiecontrolesysteem is de perfecte aanvulling op Logikal, omdat het de processen in de productiehallen van raam-, deur- en gevelbouw controleert en digitaliseert. Geen papierwerk meer – veilig en papierloos produceren was nog nooit zo eenvoudig.

Paul Thyssen van Orgadata informeert een beursbezoeker over de nieuwste software-innovaties.

Unilink

Op de gezamenlijke beursstand van Orgadata’s zullen ook andere softwarebedrijven die naadloos samenwerken met Logikal acte de presence geven. Een onbetwist hoogtepunt hierbij is de aanwezigheid van Unilink en het gelijknamige programma. Unilink, een 3D programmeerplatform, maakt de directe aansturing mogelijk van CNC-machines van alle fabrikanten in de raam-, deur- en gevelindustrie. Derhalve is Unilink sinds 2004 de veelgevraagde schakel tussen raamconstructieprogramma’s en CNC-machines.

Blackbox Modul

De presentaties van Unilink in Neurenberg zijn vooral gericht op de producten ‘Onboard HMI Software’ en ‘Blackbox Modul’. De eerste voorziet de machinebediener van alle benodigde informatie op een overzichtelijke manier en voert tegelijkertijd veiligheidscontroles uit op het allerhoogste niveau. Dit helpt menselijke fouten te voorkomen. Het tweede product – de ‘Blackbox Modul’ – maakt een deel van de technologie beschikbaar voor softwarebedrijven, door machinebesturingen en aanverwante algoritmen te bundelen in een blackboxpakket.

De toekomst van denraam-, deur- en gevelbouw begint op FENSTERBAU FRONTALE 2024, waarbij Orgadata vooroploopt. Bezoek ons in hal 7A, stand 526 en ontdek de nieuwste innovaties die uw branche op de lange termijn vooruit zullen helpen.  

hal 7A stand 526

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details