Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terrasoverkapping met zadeldak biedt meer leefruimte dan ooit
De Cubo met zadeldak als stoere carport ingezet.

Terrasoverkapping met zadeldak biedt meer leefruimte dan ooit

“Een ideaal product voor de horeca”, zo noemt Lucas Bouwers, salesmanager bij Sunparadise de nieuwe uitbreiding op het programma terrasoverkapping. Hij heeft het over de Cubo met zadeldak. “Met een royale diepte van 8 meter kan deze Cubo in de breedte eindeloos gekoppeld worden.”

Dat Bouwers de horeca in gedachten heeft, komt niet uit de lucht vallen. “We gaan weer richting de herfst en zijn nog lang niet door de coronacrisis heen. Dat betekent dat de horeca straks geen gebruik meer kan maken van de extra meters die het terras biedt. Met de Cubo met zadeldak lossen we dat probleem op. Zeg maar hoe breed je het wilt hebben.”

Ook leverbaar in vrijstaande uitvoering.

Ook vrijstaand leverbaar

De Cubo met zadeldak is er in een variant van aanbouw en in een vrijstaande variant. Om een maximale functionaliteit bij slecht weer te bereiken, adviseert Bouwers om gebruik te maken van beglazing rondom. “Dat kan natuurlijk de hardglazen schuifwand VG17 zijn, maar ook de GSS17 hardglazen vouwwand past uitstekend onder deze terrasoverkapping.”

Hoe zit het met de kleurkeuze? “Die is hetzelfde als bij de Hawaii 40 Cubo. Leverbaar in 28 standaardkleuren, waaronder enkele structuurlakken. Liever een ral-kleur? Dat kan ook”, antwoordt Bouwers. “Goed om te weten is dat we de Cubo met zadeldak kunnen uitrusten met inbouw ledspots, of louvre lamellen, als schuivend zonweringssysteem.”

Nieuwe koppeldelen

Om het zadeldak te kunnen maken binnen de royale afmetingen, heeft Sunparadise nieuwe koppeldelen ontwikkeld. Daarmee kan binnen de maximale kaders iedere dimensionering bereikt worden. Hoe zit het met de beglazing? Bouwers: “Deze terrasoverkapping is een  niet geïsoleerd product en kan veiligheidsglas hebben tot 28 mm.”

Tot besluit vertelt Bouwers over de aandacht die de nieuwe overkapping krijgt van architecten. “Blijkbaar spreken zowel de maatvoering als de vorm van het dak hen enorm aan. De uitstraling valt bij hen onder de noemer ‘klassiek modern’, een stijl die momenteel voor buiten en binnen in zwang is.”

Uitgerust met hardglazen schuifwand VG17.

Over Sunparadise

Met meer dan 25 jaar expertise op het gebied van aluminium veranda’s en puien mag het Duitse Sunparadise zich verheugen in een sterke reputatie. Ook Nederland heeft de mooie en bovenal zeer bestendige oplossingen in aluminium van Sunparadise ontdekt. Sunparadise Nederland is een volledige dochteronderneming van het moederbedrijf en inmiddels al meer dan 7 jaar actief binnen de Benelux. Manager Sunparadise Netherlands is Lucas Bouwers, die vanuit Emmen de verkoop aanstuurt: “We houden daar kantoor en hebben er een mooi geoutilleerde showroom. We genieten in de Benelux een steeds grotere populariteit, vanwege ons uitgebreide programma, het design en vooral de kwaliteit van onze producten.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details