Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Wat is een van de beste kierstandhouders van het jaar 2022?
Het CCV maakte over Dulimex BV en de Exceptor® een mooie video! Scan de QR-code om hem te bekijken.

Wat is een van de beste kierstandhouders van het jaar 2022?

Een woningoverval wordt door de politie aangemerkt als één van de meest traumatische vormen van criminaliteit die iemand kan meemaken. Dat wil je hoe dan ook áltijd voorkomen en daarvoor is een kierstandhouder een goede oplossing! Maar, bij een poging tot woningoverval ontstaat er met een traditionele kierstandhouder schade aan deuren en kozijnen en bovendien kunnen deze kierstandhouders niet in elke situatie toegepast worden. De unieke Exceptor® biedt uitkomst en werd door het CCV uitgeroepen tot meest innovatieve PKVW product van 2022!  

Taco Suerink directeur van Dulimex BV vertelt: “In 2018 kwam Theo Fischer (Co-founder van ­Exceptor®, red.)  bij ons langs met dé oplossing waarmee iedere voordeur in Nederland te beveiligen is tegen woningoverval. Wij waren meteen super enthousiast om de verbinding aan te gaan!”

Geschikt voor kunststof kozijnen! 

Jeffrey, productmanager bij Dulimex BV, vertelt enthousiast verder: “De Exceptor® wordt achter de voordeur in de vloer gemonteerd en kan daardoor áltijd toegepast worden, ook wanneer kunststof kozijnen, een te smalle gang of inliggende kozijnen de montage van een traditionele kierstandhouder onmogelijk maakt. En doordat de Exceptor® onbereikbaar is voor het geweld van een woningovervaller, wordt bovendien schade aan de deur en het kozijn voorkomen.”

Door iedereen eenvoudig te gebruiken!

De deur open doen is als veilig oversteken in het verkeer. Je kijkt eerst of het veilig is en dan pas doe je open. Bij onverwacht bezoek wordt de ontspanknop van de Exceptor® gemakkelijk met de punt van de voet, een wandelstok of ander hulpmiddel ingedrukt, waardoor de blokkeerpen omhoog schiet. Met een gerust gevoel kan de deur op een kier worden vastgezet om de bezoeker te woord te staan. 

Is het veilig? Met één beweging druk je de blokkeerpen terug om de deur te openen. Is het niet veilig? Doordat de Exceptor® de deur blokkeert en deze onbereikbaar is van buitenaf, wordt woningoverval en de daarbij behorende schade voorkomen! 

Bekijk de video van het CCV 

“Ja, deze unieke kierstandhouder was onze investering en tijd zeker waard”, vertellen Taco en Jeffrey over het winnen van de PKVW prijs. “Onze slogan is ‘Making Strong ­Connections’ en dat geldt zowel aan leveranciers- als aan klantzijde. Maar ook in de strijd tegen inbraak, die we samen met het CCV en alle PKVW bedrijven voeren, gaan we sterke verbindingen aan!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details