Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Volledige controle over openslaande deuren en ramen
Toepassing deuropeningsbegrenzer met vastzetting.

Volledige controle over openslaande deuren en ramen

Geavanceerde deuropeningsbegrenzers in diverse uitvoeringen leverbaar

Als het gaat om hoogwaardige deursluittechnieken, bewijst Dictator Productie al meer dan 90 jaar zijn waarde. Met een uitgebreide sortering deuropvangers, deursluiters (in- en opbouw), veerscharnieren en deurvastzetters zorgt het bedrijf er voor dat deuren betrouwbaar worden gesloten en dat ook blíjven. In deze editie van Profiel ligt de focus op de deuropeningsbegrenzers van de vanuit Emmeloord opererende onderneming. Geavanceerde, breed toepasbare oplossingen die het ongecontroleerd openslaan van draaideuren en -ramen voorkomen, waardoor schade aan onder meer de deur, scharnieren en muren wordt ondervangen.

Storm heeft geen kans met de deuropeningsbegrenzers van Dictator Productie.

Het in 1932 opgerichte Dictator Productie, sinds eind jaren ‘80 onderdeel van de internationale Dictator groep, is continu bezig om deursluittechnieken naar een hoger niveau te tillen. Een productgroep die symbool staat voor het innovatieve karakter van het bedrijf, is de serie deuropeningsbegrenzers van de serie TB. ­Producten die dankzij de vooraf ingestelde dempingskracht op vele vlakken kunnen worden toegepast en altijd een effectieve werking garanderen. Zeker wanneer er sprake is van naar buiten toe openende deuren en ramen. 

“Iedereen herkent wel de situatie waarin een deur of raam als gevolg van ongecontroleerd gebruik, tocht of een harde windvlaag te ver opengaat en schade veroorzaakt aan bijvoorbeeld een muur, ruit of regenpijp”, aldus Richard Kikkert, als commercieel verkoopmedewerker binnen Dictator Productie verantwoordelijk voor de verkoop aan de ijzerwarenvakhandel. 

Toepassing van de deuropeningsbegrenzer en deurvastzetter ZE Design Line.

“Onze deuropeningsbegrenzers maken aan dergelijke situaties definitief een einde. Ze zorgen ervoor dat een deur of raam bij storm of een plotselinge windstoot in de openingsbeweging wordt afgeremd en dat de openingshoek ervan wordt begrensd. Zónder dat je daarvoor een buffer op de vloer of muur hoeft aan te brengen. Op die manier voorkom je schade aan de deur en/of het gebouw in kwestie. En, je vergroot de veiligheid. Oók wanneer een raam of deur moedwillig met een flinke kracht wordt geopend.” 

Welkome extra’s 

Staan de deuropeningsbegrenzers binnen de TB-serie van zichzelf al garant voor een optimale zeker- en veiligheid, Dictator Productie heeft alles in huis om de productgroep, standaard gelakt in RAL 9006 wit aluminium en geleverd met een oog op zowel de zuigerstang als ­cilinder, aanvullend te completeren met diverse handige extra’s. Zo kunnen de in diverse uitvoeringen en verschillende diameters (10-23 en 4-28) beschikbare openingsbegrenzers met een mechanische deurvastzetter worden geleverd. 

Daardoor houden gebruikers ook de controle wanneer een deur eenmaal geopend ís. Met diverse bevestigingscomponenten maakt Dictator Productie het verhaal in stijl af.

“We kunnen voor elke deursituatie een perfecte oplossing bieden”, benadrukt Kikkert de aanwezige expertise en breedte van het productassortiment. “Ook wanneer je de openingsbegrenzer wenst te combineren met een deurdranger. In dat geval hebben we diverse bevestigingsbeugels beschikbaar die snel en gemakkelijk gemonteerd kunnen worden.”  

De voordelen van de TB-serie:

• Dempt deuren bij een te hoge openingssnelheid;

• Voorzien van vaste dempingskracht;

• Leverbaar in diverse uitvoeringen met verschillende diameters;

• Optioneel verkrijgbaar met een geïntegreerde mechanische vastzetting;

• Gebruik in combinatie met een deurdranger is mogelijk;

• Standaard voorzien van een oog op zuigerstang en cilinder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details